HOE wenkbrauwen groeien sneller en vaker? TOP 10 TIPSHOE wenkbrauwen groeien sneller en vaker? TOP 10 TIPS

Dikke wenkbrauwen vormige put, letterlijk, bieden een kader voor uw ogen. Over-plukken echter samen met een slechte voeding, kan leiden tot dunne wenkbrauwen en schaars krijgen. Kijk wenkbrauwen dikker kijken, natuurlijk, lees dan deze geweldige tips over hoe je je wenkbrauwen te laten groeien.

1. zoete amandelolie en lijnzaad

Zoete amandelolie en lijnzaadolie, vermengd, het is een natuurlijke behandeling die veel mensen zeggen is een effectief middel ter versterking en verdikking wenkbrauwen. Massage gewoon een mengsel van zoete amandelolie en lijnolie in uw wenkbrauwen elke avond voor het slapen gaan, en het stimuleren van de groei van de dikke wenkbrauwen en vol van conditionering en het versterken van hen.


2. Stimuleer de groei van voorste door wat je eet

Net als elk ander deel van je lichaam, haar en wenkbrauwen nodig vitaminen en mineralen om te kunnen groeien. Voor een goede sterke haargroei ,, gezond, voeg meer vitamine A aan uw dieet, met wortelen en zoete aardappelen, plus vitamine C, sinaasappels en ander fruit, en meer vitamine E door het eten van meer noten en groene groenten, zoals spinazie.

3. Ui sap en extra vergine olijfolie

Uiensap zwavel bevat, waarbij het lichaam collageen die nodig is voor een gezonde groei wenkbrauw helpt produceren. Olijfolie zal conditioneren en voeden je wenkbrauwen, het bevorderen van een snellere groei. Pak het sap van een ui, meng met een beetje 'van olijfolie en wrijf het in uw wenkbrauwen. Laat het op voor ongeveer tien of vijftien minuten, voordat uitwassen en het bevorderen van haar groei en versterking van de haarfollikels.

4. Castor olie

Castor olie is een geweldige manier om uw wenkbrauwen te groeien, waarbij alle vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren die je wenkbrauwen nodig bevat. Slechts enkele 'van ricinusolie wrijven in je wenkbrauwen en laat het de hele nacht, dan weer wassen in de ochtend. Doe dit elke avond voor een paar weken en je ziet een prachtig verschil deze eenvoudige behandeling kan doen.

5. Laat me met rust!

De meest voorkomende oorzaak van dunne wenkbrauwen is gewoon gewone over-plukken! Laat ze alleen voor een tijdje 'en geven de wenkbrauwen een kans om te groeien, dat ze niet eens aan een cutting doen. Als je probeert constant en neaten je wenkbrauwen, ben je ze waarschijnlijk het doen van een beetje 'kleiner, elke keer dat je het doet.

6. Hier krijg je een beetje 'meer slapen

Te veel stress en niet genoeg slaap is een andere oorzaak van verrassende dunne wenkbrauwen. Als je wenkbrauwen beginnen te dun te krijgen, dan proberen om meer dingen die je gelukkig maken doen, stress vermijden en er zeker tot acht uur slaap per nacht. U zult verbaasd zijn hoeveel verschil dit kan leveren aan de gezondheid van uw haar en wenkbrauwen.

7. Melk, honing en rozenbottel zaad olie

U weet waarschijnlijk dat het mengsel van melk en honing maakt een prachtige verfrissend masker, maar wist u dat het een grote, voedzame natuurlijke behandeling voor dunner wenkbrauwen ook? Gewoon wrijf een beetje 'melk en honing mengsel op je wenkbrauwen, laat zijn wonderen voor ongeveer vijftien minuten en wassen; breng dan een beetje 'van rozenbottel olie voor wenkbrauwen voordat het naar bed gaan en zal het haar voeden en het bevorderen van de groei dikker.

8. Aloë Vera en sesamolie

Aloë Vera is de perfecte oplossing voor de overname geplukt wenkbrauwen. Het zal elke roodheid die kan hebben veroorzaakt kalmeren, hydrateren de huid en voeden de haarfollikels en helpen om uw wenkbrauwen terug groeien sneller. Roer pure aloë vera gel met de sesamolie in gelijke delen en toepassen op uw wenkbrauwen voor ongeveer twintig minuten voor het spoelen. U kunt ook opnieuw toepassen sesamolie en laat het werk zijn magie op uw wenkbrauwen 's nachts.

9. eigeel en avocado-olie

Hair in wezen bestaat uit een eiwit keratine en eigeel zijn een uitstekende bron van eiwitten. Klop de dooier van een ei, voeg een theelepel van avocado-olie en vervolgens toepassen op uw wenkbrauwen. Laat het ongeveer vijftien minuten en daarna wassen. Reapply dan avocado-olie en laat 's nachts. Herhaal dit elke dag voor een maand, en help de wenkbrauwen terug groeien, dik en sterk.

Kokosolie 10.

Wrijf een paar druppels van warme kokosolie in uw wenkbrauwen, voordat het naar bed gaan, en laat het op 's nachts. Als je dit doet een routine 's avonds, voor minstens een maand, zal je een enorme verbetering in de groei van de wenkbrauwen te zien.

Hoe maak je wenkbrauwen sneller groeien en dikker natuurlijk?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha