Hoe weet zakken ViltVilt tassen zijn geweldig om te gebruiken als een portemonnee, om het voedsel of als een geschenk tas lag. Hoewel deze tassen zijn verkrijgbaar in warenhuizen, bespaart geld en maak je eigen tas. Ontwerp een tas die uw creativiteit vitrines en dat past bij uw behoeften.

Snijd het vilt. Snij twee stukken van vilt 10 cm bij 8 centimeter; Deze stukken zijn de voor- en achterzijde van de zak. Snij twee stukken van vilt 8 cm bij 4 centimeter; Deze stukken zijn één zijde en twee zijden van de zak. Knip een stuk vilt 10 cm bij 4 centimeter; Dit stuk is de bodem van de zak. Knip een stuk vilt 2 cm bij 12 centimeter; dit stuk is de riem. Gebruik de rechte pennen en papier om de stukken te labelen.

Schik de stukken van vilt. De voor- en achterzijde zijn de langste lengte horizontaal zijden zijn de lengte van de verticale lengte en het onderste deel langer is dan de verticale. Begin bovenaan van elk stuk, en gebruik een pen en een stuk papier aan de bovenkant van het deel "A" label, van daar naar rechts en de pen het label "B" aan de rechterzijde van het stuk, label onderaan het stuk "C" en de linkerkant van het stuk "D." Doe dit proces voor elk stuk.


Naai de delen aan elkaar. Naai het stuk "B" zijde voor een stuk "D" kant kant. Naai het voorpand "D" voor de twee zijstukken "B" zijde. Naai het stuk "D" om de eendelige achterzijde "B" zijde. Sluit het achterste deel "D" kant naar de andere kant van twee "D". Naai het stuk "C" om het voorpand "C" van onderkant. Naai de zijkant van een stuk van de onderkant "B". Naai de twee zijstukken naar de bodem "D". Naai de rug naar de kant "A" aan de onderkant. Verwijder de pennen en etiketten recht.

Naaien één uiteinde van elke band aan elke zijde van de zak. Zorg ervoor dat de bandjes zijn binnen. Versier de tas als u kiest.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha