Hoe weet Korker boog haarDoe korker boogstropdassen is een gezellige activiteit crafting voor moeders en dochters. Ook, als je klaar bent, heb je mooi gekleurd haar banden die gedragen kan worden in het haar meisjes gedaan. Hair Ties korker zijn gemaakt van linten strak gekruld in een kurkentrekker patroon. Alles wat je nodig hebt zijn een paar tapes, huishoudelijke artikelen en een beetje 'van tijd tot haar accessoire populaire en schattig te maken.

Koop rollen van grosgrain lint ambachten of naaiatelier. Grosgrain is fijn geweven en stijf met kleine, verhoogde ribben die op het lopen. Vervang elke band van polyester weefsel, zoals stof, organza of satijn. Selecteer tape 1/8- tot 3/8-inch breed. Hier krijg je een verscheidenheid van texturen en kleuren. Coördinerende tinten van harmonieuze kleuren. Pas rood met roze en wit, of gebruik maken van rode linten, wit en blauw. Gebruik tapes in verschillende tinten van dezelfde kleur.

Krijg wat 1/4- of 5/16-inch houten plugstangen naar de bouwmarkt of ambacht. Ze kunnen van elke lengte, mits ze passen in de oven. Bevestig een uiteinde van de tape tot het eind van de deuvel staaf met een kleine veer. Wikkel het lint rond de plug hengel. Haak het andere uiteinde van de tape voor de staaf met een andere clip. Handhaaf de spanning gelijkmatig over de lengte van de tape.


Variabelen zo strak wikkelt de band op losse of strakke krullen in het haar stropdas. Bedek het midden van de oven rek met aluminiumfolie of gebruik een bakplaat bedekt pan op het rooster. Verwarm de oven voor op 275 F. Spray tapes corker met stof versterking. Leg de stukjes tape die in de oven en bak 15-25 minuten. Verwijder een cassette met een anker en controleren om te zien of het zijn vorm behoudt strak opgerold. Anders bak nog 5 minuten.

Neem een ​​schaar en snijd de tape in 2 - 4 cm lengte. Gesneden stukken langer voor een grotere bogen. Snij de banden van dezelfde lengte voor elke boog. Dicht de uiteinden van de linten met een niet-kleuring kit als Fray Controleer of duidelijke nagellak. Organiseer 8-10 bogen voor kleur en stapel ze in een stapel op een stuk lint of touw robuust.

Til de uiteinden van het touw op de paal en tape strak een dubbele knoop te houden korker buigen samen. Zelfs korker, trekt het andere eind van de band uitsteken te ver, of gewoon knippen met een schaar. Draai de korker om en de lengte van de tape tot hij symmetrisch. Hete lijm de korker een haar clip of baret krokodil metaal.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha