Hoe weet de truc langer op een vette huid?Vette huid wordt geleverd met een veel voordelen - minder rimpels, fijne lijntjes en minder huid gehydrateerd blijft natuurlijk. Maar alles heeft een goede en een slechte kant. U vindt het moeilijk om de juiste make-up producten en het grootste probleem is niet in staat om de truc te lang te behouden kiezen.

Ons artikel van vandaag legt langdurige make-up tips voor de vette huid.


Langdurige make-up voor de vette huid

 • Peeling: afschilfering is zeker belangrijk, maar overmatig afschilfering kan leiden tot overmatige productie van olie. Dus zachte peeling is altijd aanbevolen voor de vette huid.
 • Bereid de huid: De eerste is om de huid te zuiveren. Het is noodzakelijk om de poriën te reinigen en te ontdoen van olie en vuil. Dit zal helpen uw make-up langer te blijven.
 • Het sluiten van de poriën: Mensen met een vette huid vinden hun make-up producten aankoeken op het oppervlak van de huid en de poriën te verstoppen die leiden tot lelijke breakouts. Het is dus belangrijk om de huid toon om de poriën gedeeltelijk af te sluiten na het reinigen.
 • Moisturizer: Bevochtig uw huid met een vochtinbrengende crème zonder olie, niet op basis van room. Gebruik een zonnecrème die de huid hydrateert met een SPF 15 of hoger. Voordat een zonnescherm koopt, altijd naar zinkoxide of titaandioxide in de ingrediënten als anti-bacteriële en anti-inflammatoire.
 • Primer: Als u wilt dat uw make-up aan te blijven voor meer dan vijf uur op het gezicht, zonder vlekken of af te drogen, dan moet je je basis te beginnen, het aanbrengen van een matte primer. Het zal helpen uw make-up op om zich nauwgezet aan het gezicht voor enkele uren.

LEGT DE Trick: Zodra de basis klaar is, laat ik de details van uit te leggen hoe een dergelijke make-up artist maakt zijn/haar magie te maken make-up langer blijven:

 • De selectie concealer rechts: Voor concealer moet altijd concealer stick en mengen met de ring van een vingertop, in plaats van met make-up borstels of sponzen. Ga nooit naar de oliebasis correctievloeistof. U kunt ook naar corrector concealer pennen wijzen.
 • Het selecteren van de juiste foundation selectie- het fundament van de oplossing op lange termijn voor de vette huid zou iets zonder olie of parfum te kiezen.
 • Aanbrengtechniek recht voor de vette huid: Voor de vette huid is het beste om foundation met een foundation kwast, omdat het helpt om de poriën in een precies dekken en maakt de make-up verblijf langer. Voor donkere vlekken, is het beter om het uiteinde van de ring vinger. Vermijd make-up sponzen.
 • Het toepassen van Oogschaduw: Mensen met een vette huid moet gaan voor poeder oogschaduw paletten in plaats van room.
 • De applicator naar rechts: Het beste een borsteltje oogschaduw als zacht toepassing en volledig bedekt kleine poriën op en rond het ooglid. Dus schaduw blijft in de poriën en plakt beter aan de huid.
 • Het toepassen van Blush: Als u wilt dat een roze gloed, gebruik dan een grote kwast blush en poeder.
 • Vermijd stick of mousse blush: Stick blozen niet mengen in goed of lang verblijf op een vette huid. De mousse blush kan nog uw huid vettig te maken.
 • Geen glossy lipstick: Een glanzende lippenstift kan uw huid er vettig, zelfs wanneer het niet. Vette huid mensen moeten altijd gaan voor matte lippenstift. Klopje op sommige transparante poeder na het aanbrengen van de lipstick.
 • Lipgloss: Als je er een wilt gebruiken, gebruik het in het midden van de bovenste en onderste lippen. Het zal u de glimmende effect te geven, zonder dat het gebrek glans!
 • Vergeet niet om je make-up te verwijderen voordat u naar bed gaat. Als u onzorgvuldig bent in deze afdeling vervolgens verstopte poriën blijven de hele nacht. Talgklieren niet slapen. Ze blijven olie te produceren en omdat de poriën verstopt zijn, kunt u puistjes en acne.

Nu is de rotzooi die je in gedachten had over hoe de truc laatste langer te doen op een vette huid zou kunnen worden opgelost. Ik hoop dat u deze eenvoudige tips in het achterhoofd te houden en hebben een geweldige ervaring make-up elke keer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha