Hoe vraagt ​​u een papieren zakdoekje Balsa Wood VliegtuigBalsa is een lichte, gemakkelijk te snijden en vrij sterk materiaal dat ideaal is voor het maken van modelvliegtuigen. Om een ​​realistische afwerking op de ambachtelijke zonder de aanschaf van dure silicium skins maken, kunt u zijdepapier toepassen en verf het dan of laat het in zijn natuurlijke kleur. Helaas, hechting van de stof om het hout is onpraktisch, als het weefsel kan scheurt of kreukt tijdens het aanbrengen.

Meet de stukjes weefsel papier voor elk deel van het model vliegtuig met een meetlint en snijd ze met een schaar. Probeer het gebruik van grote stroken tissue papier voor elke partij, in plaats van een heleboel kleine stukjes of één groot vel voor het gehele vliegtuig.

Solliciteer plekjes van lijm naar het gebied waar u van plan bent om het weefsel volgende hechten, en verdeel ze op het hout met een hobbymes zoals u zou boter op toast. White lijm is geschikt, maar lijmpatronen gemakkelijker te verspreiden.


Bevochtig het weefsel papier iets uit te plaatsen tussen twee vochtige handdoeken of nevel met een verstuiver. Waardoor het weefsel vochtig, maar niet nat.

Houd het weefsel papier gespannen tussen de twee handen, en leg het voorzichtig op de vrijhandelszone. Trek het papier stevig vast aan een kreukels of luchtbellen glad te strijken.

Snijd alle stukken in overtollige weefsel met een schaar of een mes, en laat het drogen.

Wrijf een kleine hoeveelheid zuivere alcohol op de naden tussen de tissuepapier met de punt van een vinger om de randen aan elkaar te smelten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha