Hoe verzorg je haar te nemen tijdens het zwemmen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 17


De zomer is hier in volle glorie en is de perfecte tijd om te gaan naar het strand of het zwembad om te verstoppen van warmte duurt.

Zwemmen wordt beschouwd als een van de beste oefeningen voor ons lichaam. Het is een geweldige manier om te begrijpen wat helpt bij het bouwen van het uithoudingsvermogen, de versterking van de longen. Maar de aanwezigheid van chloor en andere chemicaliën in het water en de harde zonlicht kan schade aanrichten op ons haar! Daarom is het verzorgen van het haar na het zwemmen is echt nuttig.


We eindigen met vlechten die niet versleten, broos, droog en beschadigd. We wint ook ernstige haaruitval en andere problemen. Zodat haar hoofd met een enkele badmuts covers voordat u naar het strand of het zwembad is niet genoeg zal zijn !!! We moeten werken aan oplossingen om de schade te minimaliseren en het haar te beschermen.

Hoe je haar te beschermen tijdens het zwemmen?


Haarverzorging voor het zwemmen:

Dus hier, ik heb een aantal preventieve maatregelen voor de verzorging van het haar voor het zwemmen en na het zwemmen te helpen het haar beter te beschermen en het minimaliseren van de schade opgenomen. Het enige wat je hoeft te doen is om een ​​paar minuten voor en na het zwemmen om haar te helpen om de zomer te overleven.

  • Nat haar:

De makkelijkste en snelste manier om je haar te beschermen tegen chloor is om je haar nat grondig voordat je gaat zwemmen. Nat haar absorbeert minder chloor en zeezout dan droog haar. Haar is als een spons, het absorberen van alles wat ooit kan, niets kan worden verder opgenomen in het. Het water zal het haar elke draad te verzadigen en zwellen niet in staat is om te genieten van chloorwater Laden. Maar zorg ervoor dat je haar niet wassen voordat je in het water als shampoo ontdoet het haar van haar natuurlijke oliën, die fungeert als een barrière tussen je haar en chloor.

  • Breng een conditioner of olie:

Conditioner of serum of kokosolie of zelfs olijfolie over je haar voordat je het water ingaat. Het silicium in de airconditioner zorgt voor een barrière tussen je haar en water en houd de chloor en andere chemicaliën in een baai. Een airconditioner houdt de wirwar van haar vrij.

Oil creëert een barrière tussen het water en chloor, waardoor de kans op beschadiging verminderen. Deze methode is ook effectiever dan de werkwijze van zoet water. Slechts een dun laagje haar olie afdichting vocht en helpt schade te voorkomen.

Haarverzorging tijdens het zwemmen: Draag een koptelefoon

Sommige mensen zijn van mening dat het dragen van een headset is niet nodig omdat het voorkomt dat het haar nat. Maar je kunt niet volledig negeren het voordeel van een headset. Haarverzorging tijdens het zwemmen is ook heel belangrijk. Week de haren met olie, gevolgd door het dragen van een headset zal twee niveaus van bescherming voor het haar. Investeer in een goede badmuts die zal helpen om het water weg te chloor mogelijk. U kunt ook uw haren te bedekken eerst met een plastic dop, gevolgd door een headset. Hiermee wordt voorkomen dat water uit sijpelt door. Swim Caps voorkomen dat de haren niet nat worden, terwijl ook het voorkomen van water uit verstopping in de oren. U kunt ook gebruik maken van shea boter want het is een natuurlijke zonnefilter en beschermt het haar tegen UVA en UVB.

Haarverzorging na het zwemmen:

Was je haar grondig (minstens 5 keer) na het bad om alle sporen van chloor uit je haar te verwijderen. Gebruik een goede shampoo om je haar te wassen als het haar spoelen met gewoon water niet veel kan doen. Gebruik ook een zuiverende shampoo minstens een keer per week om chemicaliën stations die zijn verzameld in het haar te verwijderen. Als u niet beschikt over een verklaring kan worden vervangen door een snufje zuiveringszout toegevoegd aan je gewone shampoo. En als je elke dag zwemmen, gebruik een milde shampoo om je haar schoon te maken.

  • conditie van je haar:

Re-conditie van je haar na het zwemmen in chloor heeft de neiging om droog haar. Het is noodzakelijk de shampoo conditioneren telkens zelfs als het elke dag zwemt. Dit zal bijdragen tot het herstel van verloren vocht. Je kunt ook je haar wassen met azijn om de pH balans verloor tijdens het zwemmen te herstellen. Haarverzorging na zwemmen met airconditioner voegt ook vocht aan het haar wat belangrijk is voor de bescherming van het haar.

Vermijd directe hitte of extreme hitte, terwijl het stylen. Gebruik een warmte-diffuser of beperken van de droger op een laag vuur voor het beperken van het gebruik van warmte.
Ik hoop dat dit bericht helpt je om je haar te beschermen tegen agressieve chemicaliën, terwijl u te laten genieten van uw duik sessie. Gelukkig zwemmen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha