Hoe verwijderen van puistjes op je oogleden?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 16, 2015 Admin Schoonheid 0 30


De andere naam voor een puistje op het ooglid is stye of stal. Puistjes oogleden kan iedereen overkomen op elk moment van het leven. Dit soort puistje uitbreekt wanneer de olie klieren op de oogleden zijn besmet. Soms kan een aanval bacteriën andere reden voor deze soorten acne. Een stye kunnen worden weergegeven op de gebieden rondom de ogen en op de bovenste of onderste oogleden. Een puistje in de oogleden is ook een gemeenschappelijke ervaring. In tegenstelling tot de meer gangbare puistjes op het gezicht of kin, algemeen ooglid puistjes groeien niet veel nummers. Echter, deze zijn heel pijnlijk, ongeacht waar ze vorm aan te nemen. Kunt u gemakkelijk voorkomen dit gedoe prikkelbaar aan de huid wanneer hij/zij zich bewust is van de oorzaken, symptomen en behandeling oplossingen voor stye of puistjes ooglid.

Net als een puistje op het ooglid krijgt vorm?

Als u zich bewust bent van de oorzaken van een puistje ooglid, moet u zich bewust van hoe je het zelfde te voorkomen. De belangrijkste oorzaak achter de geboorte van een stye is de aanval van bacteriën genaamd staphylococcus. De bacteriën in de talgklieren van de wimpers door de neus en leiden tot overmatige smering van de traanfilm.


Het belangrijkste kenmerk van een stye is dat een puistje-achtige in een ander deel van het lichaam kan hebben. Nog interessanter meeste ooglid puistjes verdwijnen natuurlijk in enkele dagen zonder behandeling. De behoefte aan zorg wordt groter vanwege de pijn veroorzaakt de betrokkene.

Er is een puistje ooglid invloed op hun visie?

Hoewel pijnlijk, ooglid puistjes minder schadelijk is. U kunt genieten van scheuren, roodheid en irritatie van de ogen, terwijl het hebben van een varkensstal. Echter, een puistje ooglid niet van invloed op hun visie tot een minimum beperkt. Echter, een bult op het ooglid, de andere naam die is chalasie, kan marginaal beïnvloeden visie op keer, maar in zeldzame gevallen. Met het puistje ontsnapping binnen een paar dagen, is het wazig zicht automatisch gecorrigeerd.

Hoe zich te ontdoen van puistjes oogleden?

  • Voordat u een behandeling, relax! Een puistje ooglid is een ongewenste gast gedurende drie of vier dagen. Je kan hebben om de pijn voor twee dagen in een rij te dragen, als een stye verdwijnt meestal binnen vijf dagen. De pijn niet blijven hangen meer dan twee of drie dagen. Daarom moet je niet in paniek als je een stye op het ooglid te vinden.
  • Niet voorkomen dat het reinigen van je gezicht en ogen met water terwijl het hebben van een puistje op het ooglid. Reinig de wimpers met een stuk katoen gedrenkt en twee keer per dag schoongemaakt. Dompel dit stukje katoen in warm water. U kunt elke milde shampoo voor warm water toe te voegen voor betere resultaten.
  • Als u een smet, breng dan een schone vochtige doek en warm op de gesloten oogleden gedurende vijftien minuten. Probeer dit drie keer per dag, in de ochtend, middag en voor het slapen gaan 's nachts. De hot pack methode lijkt de ideale oplossing voor een stye zijn.
  • Soms kan je herhaalde puistjes op de oogleden te ervaren. In dit geval kunt u een antibioticum crème voor snellere resultaten. Het antibioticum crèmes voor sty zijn zeer nuttig bij het voorkomen toekomst herhaling van hetzelfde. De beste tijd om de zalf aan te brengen is het 's avonds voor het slapen gaan. Zorg ervoor dat u de zalf te wissen in de ochtend met natte katoen.
  • Puistjes oogleden kan leiden tot verstopping van de klier, soms als gevolg van overmatige afscheiding van vloeistoffen. Een eenvoudige en pijnloze operatie is de beste oplossing om zich te ontdoen van deze infectie.
  • Last but not least, zorg voor uw oogleden met de ogen. Verwijder oog make-up zoals mascara, eyeliner, kohl of positief voordat u gaat elke dag slapen.

Laat uw feedback niet verlaten hieronder als je hebt gevonden het nuttig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha