HOE vertrouwen te winnen? 10 tips om u te helpenHOE vertrouwen te winnen? 10 tips om u te helpen

Het eenvoudige "gemakkelijk voor een zelfverzekerd persoon om advies aan iemand die lijdt aan een gebrek aan vertrouwen, de kleine te geven '. Het harde deel is voor de persoon zelf unconfident om te gaan met zelfvertrouwen. Je kunt niet direct veranderen je persoonlijkheid, maar je kunt, geleidelijk bloot aan dingen die kunnen maken je onzeker voelen en langzaam opbouwen van uw vertrouwen. Het is niet zo moeilijk als je zou denken, en hier zijn tien tips over hoe je zelfvertrouwen te krijgen:

1. Jurk met vertrouwen

Een gemakkelijke tip over hoe het vertrouwen te winnen is alleen de jurk met vertrouwen tegemoet. Iedereen voelt zich goed als ze zijn goed, dus probeer jezelf te trakteren op een aantal nieuwe stijlvolle kleding. Geen dingen die je een ongemakkelijk gevoel te dragen, dat zal alleen maar erger; maar als je scherpe, stijlvolle look en feel comfortabel, zal enorm helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen.


2. Luister aandachtig

Luister aandachtig naar wat er gezegd wordt, vooral in een groep situatie. Als u een gebrek aan vertrouwen en vind je jezelf geen aandacht aan wat je zegt, omdat je weet dat je niet van plan te spreken voor zich. Als uitgangspunt, goed te luisteren naar wat ze zeggen en je zult snel aan het gesprek.

3. Talk en niet bang dat je gaat iets stoms zeggen

We zijn allemaal mensen en ook de spreker meer vertrouwen kunnen zeggen dat iets een beetje 'gek soms, maar probeer niet bang om te spreken te zijn. Maak er een doel om voeg een reactie aan elke groep discussie, en beetje bij beetje, zal je al snel worden gebruikt om te spreken op. Het zal gemakkelijker elke keer dat je het te doen.

4. Bereid doelen

Vertrouwen is niet alleen in het openbaar te spreken, maar ook over het bouwen van je eigen gevoel van eigenwaarde. Bereid jezelf een aantal doelen in het leven en te documenteren uw vorderingen tegen hen. Ongeacht of de doelstellingen zijn slechts kleine; Het is de erkenning van hun prestaties en feliciteer u met hen, dat is het belangrijkste.

5. Wees dankbaar voor wat je hebt

Een andere eenvoudige tip over hoe om vertrouwen te winnen is dankbaar voor wat je hebt te zijn. Blijf niet stilstaan ​​bij uw zwakheden; maak een lijst van dingen die je nodig hebt om dankbaar te zijn op de plaats. Vernietiging van een beetje 'van de tijd aan het eind van elke dag en maak een lijst van alle goede dingen die zijn gebeurd, mensen die liefde in je leven en je prestaties voor de dag. Focus op deze en u zult versteld staan ​​hoeveel je hebt te gaan voor jou, en zal je zelfvertrouwen voor de volgende dag verder te bouwen.

6. Neem de voorste rij

Als geconfronteerd met een aantal rijen stoelen, we altijd het hoofd voor de rij, maak dan een bewuste keuze om te zitten in de voorste plaats. Uw angst om opgemerkt meer, omdat je aan de voorzijde, is volledig irrationeel; Het is niet anders dan zitten! Kom uit je comfort zone en je zelfvertrouwen zal groeien.

7. Probeer om sneller te lopen

Het klinkt erg om een ​​beetje 'gek, maar u zult versteld staan ​​hoeveel meer vertrouwen je voelt als je stevig wandelen. Ga op en loop stevig, waardoor je het gevoel veel meer zeker van jezelf en je goed voorbereid voor de komende taken.

8. Wees lief voor jezelf

Mensen die een gebrek aan vertrouwen zijn vaak erg hard critici van zichzelf. Vermijd praten jezelf naar beneden en gebruik motiverende woorden voor u plaats. U kunt motiverende speeches kopen op cd, maar waarom niet proberen om je eigen te schrijven? Schrijf een korte toespraak om zich van alle dingen die je een goed, veilig voelen en u zich speciaal voelen en zeg het dan aan jezelf voordat je in een moeilijke situatie, die zich zouden nerveus. Je zult zien hoe deze eenvoudige truc zal helpen!

9. Compliment anderen

Een ander geheim van hoe het vertrouwen te winnen is om anderen te complimenteren. U kunt beginnen met de cyclus van negativiteit breken in je hoofd om mensen om je heen te complimenteren. Het creëren van een positieve omgeving om je heen en dat zal weer worden ingevoerd in de vorm van toegenomen vertrouwen gefeliciteerd.

10. Neem een ​​stap op een moment

Verhoog je zelfvertrouwen is niet een overnachting taak, dus neem dingen langzaam. En geleidelijk aan proberen assertiever in gesprek te zijn, jezelf langzaam bloot aan situaties die gebruikt om angst te veroorzaken en vooral geloven in jezelf. Ieder van ons is een ander mens, met onze unieke kwaliteiten, om hun kwaliteit altijd vieren en niet oordelen over jezelf of vergelijk jezelf met anderen.

Voel je vrij om hun advies over hoe het vertrouwen in de commentaren hieronder winnen delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  5   2
September 24, 2015 | 13:50:19 | later 20 notulen

Dit is een goed idee om te plaatsen

  5   2
September 24, 2015 | 16:57:50 | later 3 uur

Hou tips!

  0   1
September 24, 2015 | 17:47:08 | later 4 uur

Bedankt, dit is precies wat ik vandaag nodig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha