HOE vertragen veroudering? 11 must-know Tips Anti-agingHOE vertragen veroudering? 11 must-know Tips Anti-aging

We gaan door het leven zorgeloos en jonge, vervolgens settelen, misschien, het vinden van een stabiele baan, krijgen een stabiele relatie, en alles lijkt perfect te zijn. Dan kijkt hij op een dag in de spiegel en zie je de eerste rimpels op het gezicht. Een snelle blik vertelt je dat je huid hier en daar begint te verzakken en dan heb je een angstaanval. Hangende huid kan heel goed zijn in je verbeelding, maar het kan ook een wake-up call om te beginnen met een betere zorg voor jezelf, om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Volg deze eenvoudige tips over hoe om te vertragen veroudering en jong blijven langer.

1. Vermijd de zon

Onze eerste tip over hoe de veroudering te vertragen is om de zon te vermijden. Zonnestraling is één van de belangrijkste ecologische factoren die bijdragen aan voortijdige veroudering. Lang gegaan zijn de dagen dat een kleurtje was het om te doen. Regelmatig gebruik van zonnebrandmiddelen is een must deze dagen, evenals breedgerande hoeden, als de zon schijnt sterker. U kunt uw fix van vitamine D te krijgen zonder te hoeven brandwonden lijden, hoe oppervlakkig. En we hebben niet eens over huidkanker.


2. Het geven van slechte gewoonten

Dit moet vanzelfsprekend, maar het draagt ​​herhalen. Misschien incidenteel sigaret niet katastrofisch gevolgen, maar beter zonder het zou zijn. Als je eenmaal een bepaalde leeftijd te raken, kan oestrogeen niveaus beginnen te dalen aanzienlijk, en de huid kan beginnen verzakking als gevolg van lagere productie van collageen. Gezien deze, je echt niet het extra effect van tabak, die deze veranderingen versterkt nodig.

3. Investeren in de kwaliteit van cosmetica

Nog een tip over hoe de veroudering te vertragen is om te investeren in de kwaliteit van cosmetica. Eenmaal om de vroege tekenen van kraaienpootjes te sporen, is het tijd om te vergeten over het goedkoop als het gaat om huidverzorging. Investeer in een goede kwaliteit cosmetica, zoals crèmes, lotions en make-up. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat je echt het geven van uw huid de beste zorg is van de operatie, natuurlijk. Het is de moeite waard en je zal komen om het te realiseren.

4. Ga Natural

Volgende nuttige tip over hoe de veroudering te vertragen is om te proberen om te gaan natuurlijk. Dit is voor degenen die niet kon schelen cosmeticamerk en de voorkeur aan de natuurlijke weg in al hun acties. Natuurlijke oliën en kruiden kan net zo goed - als niet soms beter - als crèmes merk, zelfs als je nodig hebt om te weten dat hun effect langer zal duren om te laten zien en zal moeten volharden om de volledige set van voordelen de natuur kan u te bieden heeft.

5. Mind the fish

We weten allemaal dat deze suggestie anti-aging, maar, als we eerlijk zijn, meer theoretisch dan praktisch. We weten allemaal hoe belangrijk omega-3 zijn voor het lichaam, maar je eet zoveel vis als we moeten? Terwijl de bezorgdheid vervuiling geldig zijn, niet alle vis op de markt is zwaar vervuild, dus zorg ervoor dat je eet genoeg vis en noten om het effect van vrije radicalen tegen te gaan, deze bijproducten van de stofwisseling die de boosdoener voor de vergrijzing.

6. Bevochtig

Dit is niet te onderhandelen: de huid goed gehydrateerd huid is jong en je kunt de verzakking en diepe rimpels we associëren met veroudering te vertragen door ervoor te zorgen dat je nooit afwijken van de vochtinbrengende routine. En dit is niet alleen het gezicht, maar het hele lichaam, van de vingertoppen tot de tenen, in elk seizoen, elke dag. Als u liever natuurlijke gaan, dan is de beste oliën voor vochtinbrengende zijn: Argan olie, rozenbottel olie, jojoba-olie, zoete amandelolie, moringa olie, Tamanu olie, etc.

7. Hydrate

Dit betekent dat het drinken van voldoende water en eet genoeg fruit. Op hetzelfde moment, minder eten zoete dingen, maar dat wist je al, nietwaar? Het feit is dat alles wat je in de mond volgende verschijnt op uw huid, om zo te zeggen. Vergeet niet dat het is het grootste orgaan van het lichaam, na al, dus behandel ze met respect, waaronder voorzichtig over wat je eet.

8. Houd het licht

Een andere suggestie over hoe om te vertragen het verouderingsproces is om het licht te houden. We hebben het over truc hier. Hoewel de truc tegenwoordig de kwaliteit is veel te besparen op de huid, dat was 20 jaar geleden, niet overdrijven, laat je gezicht ademen. Daarnaast, stichting aangekoekt nadruk op rimpels, in plaats van te verbergen het is niet het effect dat je zoekt als je de truc te gebruiken. Houd het licht en alleen gebruik maken van de truc, waar je het nodig hebt.

9. Slapen op je rug

Volgende tip over hoe de veroudering te vertragen is om te proberen te slapen op je rug. Dit is geen grap. Dermatologen kan raden welke kant je op te slapen, maar de lijnen op je gezicht. Hint: je een lijn nasolabiale diepere kant u liever slapen. Om dit onaangename effect, of slapen op je rug te voorkomen of de kussenslopen te vervangen door die van satijn, zijde of andere stof glad.

10. De-Stress

Hoe om te vertragen veroudering? Vermijd stress bij alle middelen. Stress is een grote boosdoener als het gaat om de vergrijzing en de effecten ervan op uw lelijke uiterlijk. Om jonge langer kijken, leren hoe om overbelasting te voorkomen, hetzij door middel van een versoepeling techniek zoals meditatie, gebed, een dansles, regelmatige bezoeken aan de sportschool, of gewoon leren niet om de kleine dingen te zweten.

11. Houd uw geest bezig

Dit lijkt op gespannen voet met anti-stress, maar is het niet. Dit betekent simpelweg het houden van uw hersenen actief. Lezen, een nieuwe taal leren of een andere training, start een nieuwe hobby, als je wilt. Gewoon niet laat je gedachten lui. En vergeet niet om wat plezier 'op de weg te hebben!

Hoe om te vertragen veroudering? Wat zijn uw favoriete tips anti-aging?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha