Hoe uit te oefenen op het spinnen naar bil en been te verminderen?Spinnen afslanken billen en beenspieren worden niet ontwikkeld

Spinning Ik spinnen en uitlopende poten en staart zijn gespierd. Ze zijn dun en ik wil niet en ziet, hoe moet ik sporten om het volume van de benen te verminderen? Niet vet, het spier.
dankjewel Ingezonden door dolli

Hallo Dolli: Oefening resulteert in een meer spiertonus en het volume, maar het hangt af van hoe u werkt en stimuleert.

Er zijn ook enkele vrees vrouwelijke alles wat spierontwikkeling, die niets anders is dan de spier adaptieve respons op de stimulus van de opleiding. Er is ook genetica, die bepalend is voor de spierontwikkeling en distributie in het lichaam. Er zijn atleten die de volle kracht van het lichaam te werken, maar ze meer poten dan de romp of vice versa te ontwikkelen.


Als je minder volume spieren wilt, het beste wat je kunt doen is stoppen met trainen, maar ik moet u waarschuwen dat als je niet oefenen, spieren verliezen hun vermogen om vet te verbranden en dus kon sneller in gewicht toenemen.

In ieder geval kunt u proberen om de activiteiten te veranderen en probeer de Pilates Methode ontwikkeld door lange spieren, flexibel en afgezwakt, zonder overtollige volume.

Als u nog wilt blijven doen spinnen Ik stel voor dat wanneer de leraar de weerstand (gewicht fietsen) zal maken post het in een laagste niveau om de billen en de benen niet zo hard te werken. Dus trainen meer weerstand in de spier hypertrofie.

U kunt echter een beetje te verliezen 'spiermassa te vergroten en slapheid, zodat u de belasting dient aan te passen en niet verlagen het helemaal, zodat u zeer licht werk.

Ik hoop dat ik was behulpzaam.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha