Hoe u kunt afdrukken op papier CrystalEr zijn veel elementen die kunnen worden gemaakt met de pers van kristallen - de trofeeën en foto-afdrukken naar gepersonaliseerde ornamenten, tekenen en presse-papiers. De ruime beschikbaarheid van papier, kristal lijm printen en printers Crystal speciale betekent dat iedereen kan maken professioneel ogende deze objecten zelf. Als u eigenaar bent van een printer kristal, kunt u niet alleen te maken gepersonaliseerde items voor u of uw bedrijf, maar je kon ook het opzetten van je eigen kristal afdruktaken. Afdrukken

on Crystal Paper

Selecteer de afbeelding die u wilt afdrukken op uw computer. Als u een blok tekst afdrukken, typt u de tekst in een doos met een schets van een beeld.

Afdrukken

Crystal

Plaats papier lijm kristal in inkjet. Zorg ervoor dat het is geladen, zodat de afdruk zal verschijnen op het tapijt van de film.


Meet uw kristal en het formaat van de afbeelding aan de grootte van het kristal op uw computer. Wanneer de grootte wedstrijd, drukt u op de knop Afdrukken.

Snijd rond de afbeelding met een schaar.

Reinig het glas met een stukje stof. Als er nog steeds vlekken op het oppervlak, gebruik dan een glasreiniger.

Open de printer kristal. Plaats de acetaat op het beschermende glas, en leg dan de crystal schone bovenstaande acetaat.

Giet het afdrukken van kristal lijm op het kristal. Zorg ervoor dat er is de lijm in elke hoek en in het midden van het kristal - de beste manier om dat te doen is om een ​​merk X te maken op het kristal met lijm.

Verwijder de beschermfolie van het papier en bevestig afbeelding het kristal open op het kristal. Zorg ervoor dat de afbeelding uitlijnen met precies het kristal, en geleidelijk naar beneden, zodat er geen luchtbellen ontstaan ​​aanvallen.

Veeg overtollige lijm met een schoon en glad uit eventuele luchtbellen.

Sluit het deksel, zet de drukpers en het kristal de timer gedurende 10 seconden.

Verwijder het raam na 10 seconden en veeg de overtollige lijm die kan worden gelekt.

Stel de timer opnieuw voor 120 seconden (2 minuten). Sluit de machine en druk op de kristal een tweede keer.

Open de klep van de printer na twee minuten en zet de machine uit. Gebruik een scherp mes om de acetaat rond het kristal snijden. Dit zal u helpen om het kristal te nemen. Verwijderen en het acetaat weggooien.

Was het glas in water en afvegen met een tissue.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha