Hoe u de juiste Hair Colour Kies voor uw huid toon?Bron: Shutterstock

De haarkleur die je wilt pronken kan een zeer moeilijke situatie. U kunt direct transformeren uw fantastisch uitzien in desastreus. Hoe de beste haarkleur voor uw huid toon te kiezen? Als u wilt weten, dus stay tuned en ga door het artikel.

Je hebt een natuurlijke factor in de genen die het haar, ogen en huid kleur te bepalen. Deze factor bepaalt hoe uw huid kleur zal veranderen afhankelijk van de tijd, dus je moet heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een kleur voor het haar te zijn.


Tips voor het kiezen van de beste haarkleur voor uw huid toon

Controleer als het warm of koud afgezwakt afgezwakt persoon. Om te controleren of het warm of koud, controleer uw pols aan zonlicht normaal. Als de binnenkant van de polsen er groen dan je warme afgezwakt zijn, dan als je koel blauw afgezwakt.

 • Als je goud hebt - gele ondertoon in je huid, en de haarkleur heb je warme ondertonen zal er goed uitzien op je. De koper blonde kleur is een van deze kleuren.
 • Als u hebben roze - witte tinten voor je huid, dan bent u koel afgezwakt persoon. Koude harmonische kleuren zal er goed uitzien op je. Goudbruin is een haarkleur.

Als je zijn zeer bleke dan niet gaan voor zwart of zeer donkere haarkleur. Het zal je bleker dan ze al zijn kijken. Donker haar kan ook je er ouder uitzien dan je bent, als je huid afgezwakt bleke mensen.

Bepaal het type van de kleuren in je outfit meer geschikt is voor huidskleur

 • Als het er goed uitziet in rood, oranje, goudgeel, groen = goudblond, goudbruin, aardbei blond en kastanjebruin.
 • Als het er goed uitziet in blauwachtig rood, fuchsia, zwart, koningsblauw = platina, asblond, as bruin, bordeaux en zwarte raaf.
 • Als het er goed uitziet in rood, paars, antraciet, groen water = zanderige blonde, beige blonde, chocoladebruin en mahonie.

Kleur van je ogen een belangrijke rol speelt bij het bepalen van de haarkleur die je huidskleur past.

 • Mensen met een hazelaar groene ogen en bruin kan gaan voor warme kleuren. Goudblond, goudbruin en bordeaux zijn een aantal van hen
 • Mensen met blauwe ogen of grijze tinten kunnen gaan voor frisse haarkleur. Platina, asblond, as bruin, de kleuren blond past deze mensen meer.

Als u denkt aan het sterven haar onnatuurlijke kleuren zoals paars, blauw en groen, na te denken over hoe dit niet verenigbaar kan zijn met uw huidige garderobe en sieraden. Ook moet u gaan met de dress code op het werk of school.

De helderste van alle kleuren is Rood. Als u denkt aan het kleuren rood haar dan kun je net zo goed te strippen en kleur volledig. Dat werkt perfect.

Sommige Meer tips Gemakkelijk Hair

 • Als u al een schaduw van bruin op je haar, zoals sommige meisjes zijn geboren met, en hebben een blanke huid, dan naar rode strepen op je haar, je ziet er geweldig.
 • Hetzelfde geldt voor mensen met een donkere huidskleur, met bordeaux of bruin zal je looks verpesten voor goed. Ga voor strepen als in Donker rood of gaan voor een aantal blonde strepen. Het is beter om te gaan voor je, om niet te gaan om haar te kleuren, omdat de huidskleur is donkerder.
 • Als je een donkere huidskleur, zeggen erg donker als Afro-Amerikanen, toen en nog steeds wil naar haar kleuren, of laten we zeggen dat je last hebt van grijs haar en willen een volledige dekking, kies een kleur Slim blonde, dat is tussen bruin en blond, maar niet totaal blond, blond onderdrukt
 • Als u wheatish teint, zelfs wij Indianen liefde te spelen met onze haren kleuren, kunt u strips van de rode/o/blauw haar doen, of ga naar een bordeaux of tan.
 • Gaan voor een blonde volledig hoofd of goud kan echt hard te nemen, zoals de ramp Amisha Patel (als iemand terug kan betrekking hebben op de jaren waarin Amisha Patel droeg een lang leven vol gouden haar en heeft veel kritiek). Ik bedoel com'on we indianen niet echt nodig om in te gaan op Blondies zijn, je kunt spelen met de kleuren rood, bruin, licht bruin, bordeaux, eigenlijk onze opties zijn breed genoeg om het zachtjes uit te drukken, is een goede juiste ding? Ik waardeer wat je geboren bent!

Hoop dat u deze tips over haarkleuren voor uw huid toon nuttig. Ga door ze een keer alvorens de laatste oproep en kleur je haar. Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha