Hoe tot een toename tot twee Haak een ronde makenHaak in de ronde betekent dat het weefsel cirkelvormig, zonder schouders. Deze indeling is gebruikelijk voor de bouw van hoeden, handschoenen en sokken waarin je niet wilt een naad te tonen. Haak dubbele punten hoger zijn dan enkele punten haak- en het creëren van een meer open structuur. Omdat de rijen stokje zijn twee keer de hoogte van de vasten, de stof werkt vaak sneller ook. De toename van het stokje, zoals de meeste toeneemt gehaakte punt, voorziet in de verdubbeling van het aantal punten in een specifiek punt.

Plaats een slip knoop op je haaknaald om het project te starten.

Do 30 ketens wikkelen de draad rond de haak eens en het door de lus te trekken aan de haak 30 keer.


Plaats de haak in de eerste keten en neemt de draad met de haak. Trek de draad door de ketting en door de lus op de haak voor verbinden de ketting in een cirkel. Dit stelt het project te haken in de ronde.

Plaats een marker punt op het eerste punt aan het begin van de bocht te markeren.

Maak drie ketens om een ​​twee-ronde gehaakte starten. Dit vergroot de lengte van de ronde die een dubbele haak punt. De keten-drie telt als eerste stokje steek.

Maak een stokje in de volgende steek punt op de volgende manier. Wikkel de draad rond de haak een keer, voeg de punt en trek een lus. Wikkel de draad rond de rug en haal deze door de twee lussen op de haak. Herhaal deze laatste stap, weer.

Stokje in elke steek tot u het punt waar u wilt een dubbele stijging van de haak toe te komen.

Maak twee punten stokje in de volgende steek, in plaats van slechts een, tot een toename te maken. Ruimte neemt gelijkmatig rond het begin, als je wilt dat de vorm van circulaire blijven.

Blijven haken rond de cirkel met beide steken gehaakt single, twin of double stappen haken totdat u weer bij de keten-drie start.

Discussieer door uw haak aan de bovenzijde van de ketting driepunts en grijpen de draad. Trek de draad door het punt en door de lus op de haak om de ronde te beëindigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha