HOE toon UITEINDE? 10 JAAR BESTE BUTTHOE toon UITEINDE? 10 JAAR BESTE BUTT

Wilt u een afgezwakt, stevige kont, dan is de bottom line is dat je moet werken uw rugspieren om lift te creëren en om u een kijkje achter goed afgerond. We hebben allemaal te veel tijd zitten op onze kont in plaats van de oefening, dus het is geen wonder dat er meer dan alleen een broek zachte rond heeft wat toning. Als u op zoek bent naar je kont te schudden, moet u uw spieren te trainen vanuit elke hoek, dus check out deze top tien oefeningen die scherpen en toon je kont.

1. De brug

Deze oefening zal de spieren van het bovenbeen, en ezel. Leg op je rug liggen met je handen op je lichaam. Buig je knieën, met je voeten geplaatst plat op de grond en duw je heupen naar het plafond, zo hoog als je kunt gaan. Dus, laat uw heupen langzaam weer naar beneden vallen en herhaal de beweging zo vaak als je kunt.


2. Terugslag Glute

De bil is een verkorte naam voor het grootste orgaan spier, de gluteus maximus, en dat is de spier modelleren kont. Een geweldige manier om deze spieren te oefenen is een oefening die bekend staat als het verzet bil. Knielen op handen en knieën en til een been terug, met de knie gebogen, zodat de voet hoger dan uw hoofd wordt verhoogd. Gespannen spieren in uw uiteinde aan de zijde van de opstaande poot en langzaam de poot naar de vloer. Herhaal daarna met elk been afwisselend zo vaak als je kunt.

3. De squat

Het belangrijkste ding in gedachten te houden bij het doen van een kraakpand is om je rug recht te houden. Staan met je benen iets uit elkaar en dan squat, zodat je benen zijn in een hoek van 90 graden, waarbij je je rug recht en je kont schoof zo ver mogelijk. Sta op, waarbij je je rug recht en uw schouders naar achteren, en herhaal.

4. kant been liften

Dit is een grote oefening kont toning die gedaan kan worden tijdens het kijken naar tv of het lezen van een boek. Hij lag op de vloer, aan haar zijde, benen gestapeld boven elkaar. Til het bovenste been langzaam in de lucht, houdt het voor een tijdje 'en laat het dan langzaam weer. Herhaal dit tien keer, dan schakelaar kanten en herhaal tienmaal met het andere been.

5. De impuls squat

Dit is een variatie op het standaard gedrongen. Stand met de voeten iets uit elkaar en de verspreiding, met je gewicht op je hielen en je rug recht, laat jezelf naar beneden in de squat positie. Deze keer, als je jezelf weer op te heffen, niet staan ​​niet helemaal. In plaats daarvan Yousef stuiteren op en neer meerdere malen, het pulseren van de spieren zo lang mogelijk.

6. De brug met been liften

Zelfs dit is een variant van een andere oefening die we al hebben beschreven - de brug. Liggen plat op je rug en breng je knieën, met je voeten plat op de grond. Deze keer, wanneer je je heupen te verhogen naar het plafond, til één been in de lucht, op hetzelfde moment. Dit maakt het moeilijker om de overgang te voltooien en werken de spieren aan elke kant zitten, één tegelijk, om harder te werken.

7. lunges Standing

Begin met het staan ​​met je voeten iets uit elkaar en neem dan een grote stap voorwaarts met het linkerbeen en dan buig je knieën om jezelf te verlagen ingedrukt houdt zijn linkerknie over de bovenkant van de linker enkel. Strek en herhaal de oefening opnieuw, dit keer met het rechterbeen het nemen van de stap voorwaarts.

8. De squat backlash

Kraakpanden zijn ongetwijfeld de beste vorm van oefening voor versteviging van de voetbal, is er een ander soort kraakpand dat zal helpen de spieren van het bovenbeen, op hetzelfde moment. Vul een kraakpand zoals we eerder beschreven, maar wanneer zij weer staan, zet beide armen voor je en ontspan een van je benen achter je. Wanneer u de kraakbeweging herhalen, schop de andere been achter je.

9. Toe te tikken

Je zal dit effect voelen! Ga op je rug en plaats je armen langs je lichaam. Til beide voeten, buigen je benen op de knieën, zodat je dijen zijn verticale en kalveren zijn horizontaal. Onderbeen en tik je voet op de grond, lift en herhaal met het andere been.

10. De plie

Dit is een zeer eenvoudige oefening, maar zeer effectief. Sta met je voeten uit elkaar, zodat iets verder dan schouderbreedte. Met je armen recht voor je, buig je knieën en laat je in een kraakpand en til je opnieuw en herhalen. Met andere woorden, het is een gedrongen, maar met de benen uit elkaar.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha