Hoe te zekering Bias Tape gebruikenFusible biaisband maakt het gemakkelijk om ingewikkelde ontwerpen op uw ambachtelijke sew maken zonder te snijden, planning en pinning de stof naar beneden. Strijken gewoon de bias tape om de stof en de afwerking met decoratieve steken. Werkt langzaam bij het gebruik van ijzer-on biaisband, zodat u kunt er zeker van zijn dat je geen fouten hoeft te maken. Echter, als je een kleine fout maakt, kunt u in staat zijn om het probleem op te lossen door het verwijderen van het stuk en de re-strijken.

Knip een stuk biaisband. Moet lang genoeg zijn voor uw project zonder dat een ander stuk te snijden.

Hef de beveiliging van biaisband. Kaarthouder helpt voorkomen dat de tape van het vasthouden aan de stof te snel. Als de band langer is dan 18 centimeter, wil je misschien een beetje 'van de media te verwijderen op een moment.


Plaats de bias tape op de stof in het gewenste patroon. Gebruik de mini-ijzer op de band langzaam hechten aan het weefsel. Volg de instructies van het ijzer om de instellingen te verwarmen volgens de stof die u gebruikt. Bijvoorbeeld, kunt u een hoge waarde van katoenen stoffen te gebruiken, maar je zult een lagere waarde voor de dorst nodig. U mag geen droge hitte, niet stoom.

Beëindig het patroon met steken. Terwijl smeltbare biaisband zal zich houden aan de stof, niet een permanente oplossing. Wees er zeker van om het te beveiligen met punten - met de hand of machine.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha