Hoe te wortelen voor haargroei gebruiken?We weten dat wortelen zijn goed voor de gezondheid, maar wist u dat ook goed zijn voor de haargroei? Wortelen zijn bekend om de dikte van het haar toe en maak je haar sneller groeien. U kunt een wortel per dag te eten, of het drinken van wortelsap om onmiddellijke resultaten in de haargroei en textuur te zien. Regelmatig met wortel extern als intern, zal zeker geven u het haar sterk en gezond.

Wortelen zitten vol voedingsstoffen en vitaminen zoals vitamine A, K, C, B6, B1, B3, B2, vezels, kalium, fosfor, etc. die goed zijn voor de gezondheid, huid en haar. Wortelen ook het verbeteren van het gezichtsvermogen en het vertragen van het verouderingsproces.


Voordelen van wortelen voor haar:

  • Wortelen stimuleert de haargroei
  • Wortelen maken je haar glanzend en geef ze textuur zijdezacht
  • Wortelen verbeteren de bloedsomloop
  • Ze versterken het haar
  • Ze voorkomen ook haarbreuk en haaruitval
  • Wortelen beschermen haar tegen externe schade, zoals vervuiling, klimaat, enz.

Hier zijn een aantal recepten voor de behandeling van de haargroei wortel die zeer eenvoudig. Probeer een van hen.

Wortelen voor haargroei

Wortel pre-shampoo Treatment: Deze pre-shampoo behandeling is voor degenen die moe zijn van smering haar. Om deze vorm van behandeling te maken, die nodig zijn om een ​​of twee wortelen is het (afhankelijk van uw haarlengte) in kleine stukjes gesneden. Meng met olijfolie, kokosolie, etherische olie en honing. Na mengen van de ingrediënten goed, verwarm het mengsel gedurende 2-3 minuten. Na verwarming, goed mengen met wat kwark. Het mengsel zal zien als een smoothie wortel, maar nee ik heb niet om het te drinken: P

Breng aan op het haar van de wortels naar de punt en houd het voor 20-25 minuten. Spoelen met een goede shampoo. Deze voorbehandeling shampoo zal haargroei te stimuleren en zal ook uw haar glad en gezond. U kunt deze wortel om de haargroei in het weekend te behandelen toe te passen en zal uw haarverzorging routine te maken.

Carrot Oil: Voor wortel olie in huis, neem wat wortelen en kras met de hulp van rasp. Hou nu de geraspte wortelen in een schone glazen stenen pot en voeg de olie (u kunt olijfolie, kokosolie of wonderolie te gebruiken) in. Laat dit mengsel in een donkere kamer gedurende ongeveer 1 week. Wanneer de olie wordt oranje, kunnen worden opgeslagen in een schoon blik en compost wortelen. Gebruik deze olie elke week vóór het wassen en te houden voor een half uur. Dit wortelsap zal je haar sterker te maken en versterken van uw haarwortels. Maar ook van het verminderen van haarbreuk en stimuleert de haargroei.

Carrot Hair Mask: Neem een ​​wortel en banaan, schil de vrucht. In kleine stukjes gesneden en voeg de olijfolie aan dit mengsel. Mengsel meng in een mixer met behulp van wrongel en een pasta. Het deeg mag niet zo dik zijn als het moeilijk te verwijderen zijn. Breng dit masker voor haar op het haar gedurende 30 minuten en daarna wassen met gewone shampoo. Wortelen in haarmasker zal haargroei te stimuleren, te voorkomen haarbreuk en maak je haar gezond. Banana masker zal ze glad, zijdeachtig en beheersbaar te maken.

Als je lui bent, koop dan wortel zaad olie op de markt en meng twee of drie druppels van het met uw gewone olie en breng het mengsel gedurende 1 uur voor het wassen. Wortel zaad olie is ook zeer nuttig in de haargroei en regelmatig gebruik zal verbazingwekkende resultaten te tonen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha