Hoe te Wire lint Candy ouderwetse makeDraad lintsuikergoed is een decoratie - doorgaans een sieraad gebruikt voor het decoreren van uw kerstboom - die lijkt op oude stijl lintsuikergoed dat gedaan zou worden voor de feestdagen. In plaats van uit te gaan en het kopen van een sieraad dat eruit ziet als snoep (ornamenten kan een beetje 'duur) om uw eigen thuis te maken. Met slechts vier materialen, kunt u nep snoep tape gemaakt van metallic lint om uw huis of kerstboom te creëren.

Snijd een lengte van 7 centimeter van de tape.

Lagere 1/4 inch aan het begin en einde van de band. Buig vervolgens de rest van de band in een plooi accordeon stijl van 1 3/4-inch plooien.


Snijd een lengte van 16 centimeter van de vislijn.

Rijg de naald met de vislijn en bind de onderkant. Steek de naald in het onderste gedeelte van de band - midden - en deze door de bovenkant van de band.

Steek de naald in het bovenste gedeelte van de band - 1/4 inch afstand van het eerste gat - en haal deze door de bodem. Bind de onderkant van de vislijn.

Trek de lijn van de bovenkant van de band. De lijn heeft een lus, zodat u kunt hangen. Gebruik je vingers om elke vouw lintsuikergoed passen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha