Hoe te Wire deadbolts maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Ambachten 0 0


Terwijl de clips zijn verkrijgbaar in standaard elke ambachtelijke winkel in verschillende afwerkingen en stijlen, soms doet u kunt toevoegen aan de beheersing van een sieraad. Draad clips kunnen ook worden gemodelleerd in het geval u korte clips of u kunt een clip in de juiste kleur niet vinden. Ze zijn moeilijker te maken dan elk ander deel van draadgewonden zijn, en indien een van de eerste lessen elke draadwinding les zijn.

Snij twee stukken draad 14 gauge tot ongeveer 3 cm lang.

Plaats de punt van een tang cyclus eind van een draad, en krullen rond, vormen een cirkel. Pinch nauw samen met platte tang. Het moet eruit zien als een kleine, strakke spiraal als u klaar bent.


Wikkel de draad rond een doorn ring, graan of ander cilindrisch element de grootte van een vinger in de tegengestelde richting gaan vorm "S" vormen. Verwijder de boorkop en het gebruik van de ronde-nosed tang en vingers om een ​​nauwere "S." te creëren

Houd het uiteinde van de draad met het centrale deel van de rondbektang en krul de draad weer in tegengestelde richting. Wat zal eindigen met een stuk in de vorm van "S" draad met een kleine spiraal opgerold aan één einde en een spiraal met een gat in het midden aan het andere einde.

Sluit een O-ring is het gat in de zijkant van de gesp en het einde van de ketting of armband u maakt voor de sluiting.

Maak een vorm van een "U" uit het tweede stuk draad te krullen rond de rondbektang. Knijp samen dus het wordt een "V" met een afgeronde punt.

Krullen elk uiteinde van de "V" rond de rondbektang, aan de binnenkant van een hart. Curl de draad aan het einde sluiten cirkels. Zorg ervoor dat de openingen groot genoeg zijn om de O-ring bevestiging mogelijk.

Sluit een O-ring voor elk van de gaten en sluit zowel O-ring naar de andere kant van de armband of ketting.

Sluit de klem door het invoegen van het open uiteinde van de kabel in de vorm van "S" door het gat in de "V" draadvormige.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha