Hoe te Wine Glass Rope Houders makenAls je nog nooit in een cocktail of wijnproeverij geweest, weet je dat een van de meest frustrerende gevoelens probeert in evenwicht houden van uw wijn, genieten van hapjes en ontmoet en anderen begroeten tijdens het evenement. In plaats van het zetten van uw glas wijn naar beneden en het risico van verlies of het hebben van iemand knoeien met het, een glas wijn ondersteuning touw dat gaat rond de nek beide handen vrij, zodat u kunt genieten van het feest, eten wat je wilt en een praatje maken zonder het risico van het laten vallen van het glas.

Vouw de stof vierkant op de diagonaal, bijpassende twee hoeken samen om een ​​driehoekige vorm te maken. Vouw de stof, zodat het model is binnen. Snij 2 cm op de punt waar de twee einden van de stof aan elkaar en naaien de stof aan de zijkanten. Gebruik de schaar om het materiaal op de vouw gesneden teneinde een stuk stof in de vorm van een kegel die open aan de bovenkant en bodem hebben. Om de cut lijnen te verwijderen, plaatst u de overdracht zoom ijzer binnen de stof en strijk een zoom 1/8 inch open op de boven- en onderkant. Als alternatief kunt u de zoom gerafeld naaien of te verlaten, afhankelijk van het materiaal.

Meet uw touwtje aan de lengte die u wilt uw steun glas wijn te maken. Bijvoorbeeld, als u wilt dat de ketting is 24 centimeter, markeert het einde van het touw, waardoor er 3 centimeter aan elke kant te binden en het beëindigen van de serie.


Naai het touw om de stukken stof aan merken die u in Stap 2. Plaats het touw tegen het stukje stof, zodat het touw is tegen de kant die u in stap 1. Gebruik je naald en draad te naaien genaaid touw plat tegen de stof. Hoewel het mogelijk is om de stof te knippen en bind het touw, zal de vlakke naad meer stabiliteit aan uw glas wijn zorgen niet omvallen geven. Doe dit aan beide uiteinden van het weefsel. Nu moet je een ketting met de kegel van weefsel in het midden te hebben. Cut the Rope, of decoratieve knoop aan de uiteinden die zijn opknoping hieronder waar je genaaid. Voor een creatief tintje, kunt u touwtje kralen aan de uiteinden van het touw en knoop de uiteinden.

Test de nieuwe wijn touw door het invoegen van een glas wijn in de houder. U wilt de stam glas wijn invoegen voor, waardoor de steel die door de kleine opening zodat het gedeelte van de glazen bol is gelegen in de kegel. Vul met uw favoriete wijn, en geniet!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha