Hoe te voorkomen en te verlichten stress in om gewicht te verliezen?Wanneer u uw reis op gewichtsverlies te beginnen, dan zul je de routine, de textuur, het gevoel dat je krijgt na een lange training. Maar al snel, je begint in de voorkant van een aantal valkuilen, is binge eating of start overslaan workouts, of je uiteindelijk moe van de constante behoefte om jezelf te motiveren om vast te houden. Deze eindigt vroeg om te zorgen dat u gestrest, depressief en zelfs beginnen te slapen en gewichtstoename te verliezen.

Wanneer ons lichaam begint steeds benadrukt, fysiek of emotioneel, het menselijk lichaam reageert op dezelfde manier, reageert alsof de vlucht voor ons leven. Het begint een hormoon bekend als adrenaline en cortisol, dat vrijkomt wanneer het in fysiek gevaar vrijgeven. Cortisol maakt je lichaam aan te vullen zijn energiebronnen om stress te bestrijden en zal dit leiden tot verhoogde honger en het ergste van dit is dat de meeste van ons snakken naar zoet, zout, veel vet eten in deze tijd dat de verdere resultaten in gewichtstoename. Wanneer u probeert om gewicht te verliezen, moet je proberen om stress te verminderen en zich meer richten op hoe je gezonder te krijgen. De beste start is om ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt.


Maar "het verminderen van stress" is makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste mensen willen proberen om stress te verminderen, maar zijn op een verlies over wat te doen. Dus in deze post, ik ga naar de lijst van een paar dingen die u zullen helpen verlichten van stress en je beter te voelen.

Work Out:

Tuurlijk, je calorieën te verbranden en gewicht te verliezen, maar samen met dat, zal verhoogde niveaus van endorfines uw stemming te maken en maak je minder stress. Ook het krijgen van een echte goede training kan genoeg zijn band maken ga je gemakkelijk in slaap. Als je echt gestrest, kan zelfs een korte uitbarsting van 15 minuten van hoge intensiteit van de training voel je je beter meteen.

Geniet van wat je eet:

Gewoon omdat je probeert om gewicht te verliezen, betekent niet dat het eten is je vijand. Je moet proberen om elke hap je in je mond en goed kauwen alvorens door te slikken genieten. Dit zal u het gevoel dat je iets substantieels hebt gegeten, zelfs als je at een stuk minder dan wat je meestal gebruikt om. Maar zorg ervoor dat je controle over wat u zetten in je mond te hebben. Gewoon omdat je moet genieten van het eten, betekent niet dat u kunt genieten van zo veel als je wilt.

Eten van bepaalde voedingsmiddelen kan verminderen stress:

Aangezien stress te eten veroorzaakt een toename van cortisol niveaus, sommige voedingsmiddelen bevatten chemische stoffen die in staat zijn om dit te verwerken zijn. Sinaasappels bevatten vitamine C, die het niveau van cortisol en bloeddruk reduceert tot een normaal niveau en kan ook het immuunsysteem stimuleren. Amandelen, pistachenoten en walnoten bevatten vitaminen B & E, die het immuunsysteem versterkt en de bloeddruk verlagen. Groenten zoals spinazie, kool, enz., Zijn macht verpakt met vitamines die nodig zijn en zal helpen om stress te verminderen.

Pas goed op jezelf:

Probeer een lange bubbelbad, een warme douche, sauna, hot tub of een mani-pedi, massage of een ontspannende gezichtsmasker om u zich al beter.

Veel Plezier:

Soms zijn we zo verloren in onze verantwoordelijkheden en plichten en tijden, vergeten we om plezier te hebben. In plaats van te proberen om de activiteiten op basis van hoeveel calorieën je verbrandt ook kiest, probeer om iets dat je leuk vind. Probeer karaoke zingen, dansen, of zandkastelen bouwen, of zwemmen of kanoën of alles wat je echt graag.

Zeg het hardop:

Als je gestresst bent over iets, praat met iemand die echt naar u luisteren zonder oordeel. Probeer je beste vriend, of zus, of vriend. Krijg dingen in het licht van de zon voel je je veel beter.

Inhalen op uw slaap:

Niets maakt een persoon meer prikkelbaar dan te proberen om dingen te doen met weinig slaap Dus zorg ervoor dat je je geest en lichaam voldoende tijd om te herstellen en te herbouwen geven. Telt, zelfs wanneer je slaapt en wakker. Als je gaat slapen om 3 uur en werd wakker om 11:00, zou je genoeg slaap krijgt, maar je blijft traag en chagrijnig voelen. Dus zorg ervoor om te slapen voor middernacht en Wakeup binnenkort.

afbeelding: 1, 2, 3

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha