Hoe te voorkomen en te ontdoen van hobbels na het ontharenBron: Shutterstock

Bultjes en puistjes na het ontharen is een vaak voorkomende bijwerking ervaren door veel vrouwen. Soms is de hobbels zijn klein en pijnloos, en soms pijnlijk slecht. Door de hoge temperatuur en chemische agentia in de was, de huid geïrriteerd en manifesteert zich door huiduitslag. Als genegeerd voor lange, kunnen deze hobbels problemen veroorzaken.

Terwijl sommige direct na de was, andere ervaring hen van invloed kunnen zijn na enkele dagen van waxen. Een tijdschrift van beauty en lifestyle onlangs merkte op dat de pijn na het ontharen is gebruikelijk tijdens de eerste een of twee dagen. Als je niet weg te gaan, natuurlijk, hier is een eenvoudige gids over hoe om zich te ontdoen van hobbels op het gezicht of de huid, zonder enige medische hulp.


Hoe zich te ontdoen van hobbels op het gezicht na het ontharen?

 1. Na het ontharen, was de huid zacht en zacht. Gebruik geen agressieve zeep of scrub niet gebruiken op dit moment.
 2. Probeer uw huid met gewaxte katoenen kleding, indien mogelijk te dekken. Het is al vele malen gezien dat het vuil en vervuiling raakt van de huid direct.
 3. Proberen om te verblijven in een comfortabele plek na het scheren. Ga niet in de buurt van extreme hitte, zoals de oven.
 4. U kunt proberen de nonprescription drugs voor het genezen van de pijn. Enkele van de populaire groepen van geneesmiddelen omvatten ibuprofen, naproxen en paracetamol.
 5. Neem een ​​katoenen bal en wrijf het getroffen gebied met een oplossing van vloeibare Hazel. Dit is een uitstekend koelmiddel voor de huid. Het zou ook de huid te kalmeren veel.
 6. Breng een vochtinbrengende lotion om de kwaliteit van de huid te hydrateren. Deze methode versnelt het natuurlijke genezingsproces van de huid zwelt.

Hoe zich te ontdoen van waxen hobbels in de eerste plaats?

Als je echt niet wilt dat die vervelende hobbels te ervaren, de beste manier is om te voorkomen dat ze uitgaan. Zodra je naar buiten gaat, moet je geen andere manier hebben, maar om te gaan met de hobbels. Het is altijd beter om het zekere voor schokken om deze situatie te voorkomen. Hier zijn een aantal manieren om zich te ontdoen van hobbels op het gezicht of de huid, moet u voorkomen dat schokken morst na het ontharen.

 1. Wist u dat onze huid wordt gevoeliger tijdens de menstruatie? Het is niet bekend door velen, maar het is een voor de hand liggende reden waarom velen van ons geworden prooi in de handen van de hobbels onbewust. Daarom is het altijd beter om die bijzondere dagen waarop de huid is zeer gevoelig voorkomen.
 2. Sommige medicijnen geneesmiddelen kunnen interfereren met de methode waxen negatief. Bijvoorbeeld, als je volgt een cursus van Retin A of Accutane, je moet waxen voorkomen bij de meeste. Deze medicijnen veroorzaken de kansen van de opheffing-off een groot deel. U kunt gaan voor het waxen pas na zes maanden van de cursus.
 3. Het is beter om te voorkomen dat waxen van de huid op dezelfde dag dat je een huidexfoliatie maken. In dit proces, de bovenlaag van de huid schilfert en wordt gevoelig voor abnormale warmte en chemie. Toepassing van hete was op een huid schuim wordt dubbel gevaarlijk.
 4. Blijf kalm tijdens het ontharen. Studies hebben aangetoond dat in paniek overeenkomsten vaak de haarfollikels van de huid, worden ze meer gevoelig voor schade.
 5. Soms kan bloeden optreden als gevolg van de moed van grof direct van de follikels. Probeer het toepassen van ijsblokjes op het getroffen gebied. Dit zou zeker consulaire veel.
 6. Zorg ervoor dat de schoonheidsspecialisten van toepassing was na lotions die de pijn en het ongemak van de huid te verminderen. Controleer of de lotion bevat minerale olie. Als dat zo is, kunt u de poriën van de huid te blokkeren, wordt vermeden dat voor een beter resultaat.

Raadpleeg een arts als de symptomen blijven voor lang. Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha