Hoe te voorkomen dat lippenstift op je tandenU besteedt al die tijd om de perfecte kleur lippenstift te kiezen. Doe je hele make up en ga naar het feest. Helaas je kijkt in de spiegel en vind dat je lippenstift bloedde aan je tanden! Het is niet een geweldige show. Dus, hoe te voorkomen dat je lipstick op je tanden? Volg enkele eenvoudige stappen om een ​​ramp lipstick te voorkomen. Niemand wil kijken als ze aten hun lippenstift.

Het voorkomen van Lipstick Van Embark tanden:

 • Het makkelijkste om te doen om de lipstick te voorkomen dat op de tanden is om je vinger te zuigen. Doe gewoon je vinger in je mond en trek door dit zullen alle lippenstift op de binnenkant van de lip te krijgen.
 • Een andere manier om een ​​lippenstift blunder voorkomen is een lip gebruik aan de binnenkant is minder gemakkelijk te dragen
 • U kunt gewoon gebruik maken van een lippenstift voor het gerecht te brengen. Ze komen tegen betaalbare tarieven en kan een vrije avond ongeval beloven
 • Veeg je lippenstift voor het verlaten van het huis. Lipsticks bevatten enkele oliën. Deze oliën veroorzaken lippenstift te bewegen. Blotting verwijderen overtollige olie.
 • Matte lippenstiften neiging om minder te dragen en niet veel bewegen
 • Breng lippenstift schuwt de binnenzijde van de lip en de maximum om de overmaat lippenstift voorkomen. Overtollige lippenstift meestal eindigt het krijgen op de tanden
 • Als u van mening dat zelfs na het absorberen van je lippenstift is nog steeds in beweging rond dan deppen wat transparante poeder dat overtollige olie te absorberen
 • Tanden structuur speelt een belangrijke rol. Lipstick kunt krijgen op je tanden als je toevallig een beetje 'buiten te zijn. En 'beter worden behandeld accolades in dit geval.
 • Als je op een feestje en je vermoedt dat de lipstick is op de tanden en gebruik een tissue om de lipstick vegen. DAB onmiddellijk met de stof door het vouwen van het in tweeën en in te drukken tussen de lippen

Door nu, zou je geweten hebben van de manieren over hoe je de lipstick op de tanden te voorkomen. Maar hier is een stapsgewijze procedure voor het toepassen lippenstift op een goede manier zodat het niet zal leiden tot ongemakkelijke situatie.


Hoe je lipstick goed toe te passen?

 • Toepassing lippenbalsem - Als je lippen Cracky, het doseren van een lip kleur is bijna net zo slecht als de heldere rode kleur op de tanden. Dus is het goed om een ​​lippenbalsem vóór toepassing.
 • Gebruik lip potlood - Gebruik een naakt kleur lip liner, als je gaat om een ​​neutrale lippenstift of pure toepassing. Proberen om de kleur van de lipstick u geschikte dragen overeenkomen.
 • Vul de lippen met dezelfde lip liner - Deze fungeert als basis voor lippenstift. Waarschuwing vullen lippen en probeer niet te gaan in de buurt binnenste schaamlippen waar de tanden gemakkelijk bij kunnen.
 • Breng nu lipstick - ik liever met behulp van een borstel, zodat de kleur niet uit zijn lippen zal komen. Toe te passen binnen de lijnen van de lip en kan worden toegepast na het aanbrengen van lippenstift lipgloss.
 • Zuigen in een vinger - zachtjes uw vinger in de mond die een O. Dit verdient de voorkeur, zodat het overtollige lip kleur op de binnenste lippen gaat om de vinger. Dit voorkomt derhalve lippenstift op de tanden.

Laat ons nu volledig begrijpen, met deze tutorial computing. Het zal je herinneren aan je kindertijd zeker! Ja, je hoort het goed! Vergeet niet, we hebben die geluiden die tijdens het spel verschijnen? Dit is precies wat we hier zullen doen!

Make-up Tutorial Hack naar Lipstick voorkomen op de tanden:

Neem je lippenstift en lipliner. Laten we gaan door en de hack DIY om te weten hoe de lippenstift op de tanden op elkaar voorkomen.

Stap 1:

We beginnen met de voorbereiding make-up lippen. Als je lippenstift toe te passen op haar lippen droge, schilferige of gescheurd is, zal het niet zelfs, glad en flatterende verschijnen. Dan, breng dan een vochtinbrengende lippenbalsem op de lippen te verzachten en hydrateren. Indien u wenst voor een onberispelijke afwerking en glad, dan moet je een lip scrub van toepassing vóór toepassing lippenbalsem. Laat de lippenbalsem te zitten voor een goede 5 tot 10 minuten te krijgen geabsorbeerd in de huid.

Dus, kies een lipliner die overeenkomt met uw lippenstift. Start de toepassing van het hoogste punt van uw cupido boog en de lippen na de natuurlijke vorm van de lippen gebogen bloot. Gebruik dan de zelfde lipliner en vul het hele lip, zoals aangegeven in de afbeelding. Zoals ik nam een ​​fel roze lippenstift, ik gelaagde roze lip liner over mijn lippen. Als u niet bekend bent met het dragen van een lip liner als het kan uitdrogen van de lippen, dan kunt u een goede concealer dekking toe te passen op de buitenkant en lippen. Het voorkomt bevedering of smudge van lip liner. Maar het is belangrijk om te hydrateren alvorens deze rick als het droogt de lippen en geven een zeer wankele lipstick anders.

Stap 2:

We doorgeven aan de toepassing van lippenstift. Begon die lippenstift over haar lippen met een lip borstel of direct gebruik maken van de kogel lippenstift voor de toepassing. Als je voelt dat de lippenbalsem is eerder toegepast slicking je lippenstift, breng dan een losse transparante poeder of gekleurde rond de lippen om een ​​goede ondergrond voor je lippenstift. Vervolgens voert u een borstel dunne lippen schoon rond de lippen om lippenstift verspreiden naar de plooien en rimpels van de lippen.

Stap 3:

Nu, het echte punt van deze hack DIY is hoe je lipstick te voorkomen van het krijgen op je tanden! Begin met het zachtjes te wrijven de lippen van binnenuit. Dit zal verder lipstick gelijkmatig verdeeld en zal niet worden gevangen met naakt lippen aan de binnenkant randen van je lippen terwijl het glimlachen of praten. Vervolgens wast u uw handen grondig en desinfecteer de vingers. Begin met het schuiven van de wijsvinger of tussen de lippen. Vervolgens trek je vinger en je een knallend geluid horen.

De kleur van lippenstift die lag rond op de binnenrand van de lippen gemakkelijk loskomt op je vinger, dus nu kun je lachen en toon uw parelwitte tanden met vertrouwen!

Dat is het, nu is dat niet een grote make-up make-up? Probeer elke keer dat je lippenstift dragen aan een veilige en mooi blijven! Niet meer genante momenten wanneer iemand wijst je lippenstift doordrenkt tanden! Dus lach je weg in de harten van de mensen!

Heb je ooit geconfronteerd gênante situaties waarin ze werden betrapt met lippenstift op je tanden? Hoe doe je dit probleem te voorkomen? Deel je tips met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha