Hoe te vinden en je doel in het leven na te strevenHoe te vinden en je doel in het leven na te streven

Niet alle van ons leven het leven met een doel, maar een dag zou het geval kunnen zijn dat ineens je wakker en vraag me af wat je doel is.

U hebt waarschijnlijk gezien anderen om hun doel in de beginfase te vinden; getalenteerde muzikanten die zingen en gitaar spelen sinds hij 5 jaar oud was. De dansers, kunstenaars, wiskundigen en ga zo maar door.


U kunt ook kijken naar je vrienden die hebben al getrouwd, gezoet hij een solide carrière en een huis gekocht. Om deze reden, kan het voelt een beetje 'angstig als je een kijkje nemen op uw eigen leven te nemen en stelt de vraag: "wat is

mijn

doel? "

Het vinden van je doel is niet gemakkelijk, maar je moet niet het gevoel een sterke druk om het te vinden. We plotten al onze reizen in het leven en onze eigen beslissingen, en soms duurt slechts een beetje 'langer dan nodig anderen om iets te vinden. En hoewel soms voelt het alsof we niet kunnen zien de mist te mist, zijn er manieren om te vinden en te streven je doel, als dit is iets wat je voelt ontbreekt in het leven. Dus, laten we eens kijken naar een aantal manieren om het te doen.

1. Zorg ervoor dat u begrijpt waarom u wilt uw doel te vinden

Begrip

omdat

wilt u uw doel in het leven te vinden zal uw anker zijn. Zonder te begrijpen precies waarom je wilt - of

moeten

om - vinden van uw doel in het leven, zou je eigenlijk vinden het moeilijk om na te streven.

In wezen, bent u waarschijnlijk proberen om uw lot te verbeteren. U bent waarschijnlijk op zoek naar een reden om op te staan ​​in de ochtend, en je bent waarschijnlijk op zoek naar meer spanning, evenals een gevoel van voldoening in je leven toe te voegen. Uw doel is uw

drijfkracht

en het zou moeten zijn in het centrum van alles wat je doet.

2. Luister naar je hart

Wanneer u probeert te vinden en te streven je roeping in het leven, het is niet echt een goede tijd om je hoofd te luisteren. Het is gewoon zeggen dingen als: "hmm, te riskant" of "hmm, te duur" of "hmm, kunnen we niet alleen kijken naar Netflix?"

In plaats daarvan, is het tijd om je hart te luisteren. Dit is waar je je doel te leven. Dit is waar komt je inspiratie, verbeelding, fantasie en creativiteit. Ga heen en trek daaruit, en laat het in de openbaarheid.

3. U moet in staat zijn om de ruwe te nemen met de soepele

Het nastreven van een doelstelling vergt veel moed, energie en tijd. Het neemt ook het offer. En je moet ook in staat zijn om de ruwe te nemen met de gladde, omdat het vinden van en het nastreven van een doel zal niet alle rozen en geluk; er zullen de donkerste momenten waarop je het gevoel dat het opgeven.

De muzikanten hebben te maken met falen en tegenslagen, net als alle anderen die een doel hebben. Het is slechts een onderdeel van het leerproces. Hoe om obstakels te reageren is een maat van je karakter en hoe je bereid bent om een ​​doel na te streven zijn. Dus je moet jezelf afvragen wat je onaangename ervaringen kunnen verwerken?

4. Ik denk terug aan toen je 8 jaar

Wanneer je een kind was, je had waarschijnlijk meer hobby's en passies u vervolgen. Voor sommigen van ons, kunnen deze zijn schrijven en tekenen. Voor anderen die zouden kunnen rijden of zwemmen. Als je ouder wordt, de sociale druk van de betere van ons en we geven deze hobby.

Nu is het tijd om terug naar je jeugd te gaan en denk aan de nieuwe hobby's die je hebt gehad. Dit zijn je doel in het leven? Als u gebruikt om te schrijven want eigenlijk genoot van het schrijven, waarom niet aan de laptop vandaag en doe wat 'schrijven? Als je 8 jaar oud was, het schrijven was gewoon een hobby, maar nu is het een middel om een ​​doel.

5. Wees bereid om te zuigen

Als je gewoon niet een doel in het leven na te streven, omdat je niet het geld hebt, of omdat je kinderen dat je niet kan verlaten om Brazilië te vliegen voor een jaar, dan is dat prima. Oké, oké.

Maar als je zegt tegen jezelf dat je een specifiek doel niet kan voortzetten, omdat het "echt balen" aan hem, dan kunnen we niet accepteren. Een deel van het vinden en het nastreven van een doel is zuigen iets wat op het eerste. Dit zijn gewoon bang dat je moet overwinnen om het leven roeping te ontdekken. Zo overwinnen ze en gaan er uit en zuigen! .

6. U kunt de wereld redden?

Als je naar het nieuws op elk moment van de dag, heb je een goed idee nu dat we allemaal geschroefd en de wereld is in een zeer slechte manier. Kankers zijn beter dan mensen, diabetes is in de surge, onderwijs en sociale huisvesting is in de modder.

Maar er zijn manieren uit deze; en

gij

Het kan een van hen. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen voor een probleem en de wereld redden. En voordat je zeggen: "Ik kan niet denken aan een," er zijn

overvloed

uit te kiezen! Huiselijk geweld, geestelijke gezondheidszorg, onderwijs, corruptie bij de overheid en de economische neergang zijn slechts een paar.

7. pistool op zijn hoofd - Wat Zou Je Doen?

Oké, je hebt niet echt had een pistool tegen mijn hoofd, maar figuurlijk gesproken, als iemand je vraagt ​​om de vraag te beantwoorden "wat zou je doen en waar zou je gaan, als je moest elke dag iets te doen?"

Het is een vraag om na te denken lang en hard, maar het antwoord kan zeer onthullend zijn. Het kan ook uw roeping in het leven. De uitdaging!

8. Schrijf uw Doodsbrief

Alsof je een pistool tegen zijn hoofd, kan dit lijken nogal morbide. Maar in werkelijkheid is. Kijk, als je je eigen doodsbrief je geeft een idee van hoe je wilt dat je leven te pannen. Bent u het schrijven van "Alice krijgt dit en dat."

Maar je hebt dit en dat bereikt? Als u nog niet - bereiken van de realisatie ervan!

9. Forget About vinden "The One"

Als het gaat om zielsverwanten, streven wij "The One". We zeker niet na te streven vier of vijf en het verzamelen van soulmates. Dit is gewoon raar.

Als het gaat om het vinden van uw doel in het leven, is het tijd om te vergeten naar "The One" te vinden en te vinden "veel". U moet volgen je

passies

. Als u probeert een enkele passie te vinden, kun je gefrustreerd, en zou heel goed de reden waarom u nog niet gevonden zijn. Voeg wat touwtjes aan je boog en omarmen het leven en wat het te bieden heeft.

10. Vrijwilliger

Ten slotte kan u uw diensten gratis aanbieden bij een lokale daklozenopvang. Dit zal u toelaten om te begrijpen wat je kunt bijdragen, en wat u kunt doen. U zult ook horen uw voorstellen, en ik ben dankbaar voor wat je hebt, en je kunt gewoon je ogen open voor wat je moet doen in het leven om je het gevoel meer tevreden. Probeer het, het kan werken.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha