Hoe te Vilt Cupcakes BreiCupcakes zijn een heerlijke traktatie en een doordachte geschenk. Cupcake Knit en even lekker en zou ook een goed cadeau. Een verzameling van gebreide cupcakes zou een mooie middelpunt voor een verjaardagsfeestje te maken. Een tiental cupcakes gaas zou een leuke manier om kinderen te leren om te tellen of om te gebruiken voor hun keukens spel. Maar je uiteindelijk met behulp van uw cupcakes mesh gevoeld, is zeker een zoete tijd.

Breien Cup

Gegoten zes punten van rood garen met maat 5 breinld. Brei twee punten, verhoogd met een gaas en herhaal twee en verhogen ene tot het einde van de regel. Herhaal breien twee punten en het vergroten van een punt voor de tweede rij.

Breien van de Cake

Breien drie punten en punt stijging. Herhaal dit tot de bodem van de beker is geweldig als je zou willen.


Breien afdichtingen

Ga door twee punten verhoogd rechte en averechte van een punt ooit de bodem van de beker is geweldig als je zou willen. Herhaal stap twee verhoogde steken en borrelende van een punt op het einde van de rij en iedere rij na. Voor de volgende rij, brei twee punten en een averecht tot het einde van de lijn. Herhaal twee breien en averecht één voor elke rij na de beker tot aan de gewenste hoogte.

Afwerking

Brei een rij rondom. Brei twee steken samen, garen over en herhaal breien twee punten en een draad over aan het einde van de lijn. Brei een rij helemaal rond.

Voeg de bruine garen en breien voor drie lijnen.

Verlaging van één punt voor elke drie punten op een rij. Brei twee rijen.

Verlaging van één punt voor elke drie punten op een rij. Brei een rij.

Schuif de staart van de draad in de naald gaten, verwijder de lussen van de naald en trek aan te scherpen.

Rijg het tapijt naald met een stuk draad. Vouw de bovenste regel van het rode kop breien en naaien in zichzelf naar de rand van de beker te vormen.

Gegoten roze garen op maat 00 naalden, totdat de cast punten meten 5 centimeter.

Brei zes lijnen. Op de zevende rij, verlagen één punt voor elke vier hechtingen. Blijven voor drie lijnen. Kant af.

Cast drie punten van witte draad van de grootte 00 naalden. Brei een punt en voeg een punt om zes lijnen. Kant af.

Gegoten van 10 punten met de rode draad van de grootte 00 naalden. Breien drie lijnen. Breien drie punten en voeg een punt aan een lijn.

Brei twee rijen. Breien drie punten en een punt te verlagen tot een lijn. Brei twee rijen. Breien drie punten en een punt te verlagen tot twee lijnen. Rijg het uiteinde van de draad door de lussen op de naald. Haal de lus van de naald en trek voorzichtig.

Vul de kers met draad en trek de ringen aan te scherpen. Rijg de staart van draad op het tapijt naald en trek de staart door het centrum van de kersen. Knip de draad staart.

Met behulp van de staart van wit garen, weven de staart door de witte room en kersen aan te vallen. Met behulp van de staart van het roze berijpen, weven de staart door de slagroom te verbinden met de smaakmakers.

Spul onderkant cupcake met garen. Naai de onderkant gesloten met de staart garen en trek de draad staart door het centrum van de cupcake, zodat de onderkant afgeplat. Gebruik deze staart naar de specerijen te vallen voor de taart.

Was cupcake machine en droger voelde.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha