Hoe te verwijderen Restauratie gegevens



Het herstellen van gegevens kan de sleutel tot de programma's en gegevens op uw computer te herstellen in geval van een ongeval te zijn, of als u nodig hebt om uw computer te herstellen naar een datum in het verleden. Vaak echter een gebruiker wil data recovery van uw computer te verwijderen om een ​​geheugenruimte of te elimineren de mogelijkheid van iedere gebruiker om zijn verleden informatie of gegevens te controleren. Data recovery wissen is een manier om de geschiedenis en de vroegere activiteiten op de computer te verwijderen.

Klik op het menu 'Start' in de linkerbenedenhoek van het bureaublad en klik op "Deze Computer".

Klik op "View System Information" in "Deze computer."


Klik op "System Restore" in het "System Information" en klik op het vak met de tekst "Systeemherstel uitschakelen."

Start de computer opnieuw. Uw herstel gegevens worden verwijderd, samen met zijn programmering data back-up.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha