Hoe te verwijderen over: blank homepageDe homepage is de URL of het lokale bestand dat automatisch wordt geladen wanneer u een webbrowser te starten of als u op de "home" knop van uw browser. Toepassing van Microsoft Internet Explorer die wordt geleverd met het Microsoft Windows-besturingssystemen naar een pagina met het adres "about: blank" wanneer het wordt geopend voor surfen op het web. Deze pagina, zoals de naam al doet vermoeden, is een lege pagina die standaard wordt geopend wanneer de applicatie opent Internet Explorer. Gebruikers kunnen de standaardinstellingen van Internet Explorer te veranderen naar een pagina van de site van hun keuze te bekijken wanneer de toepassing is geopend, zodat er geen "about: blank" home page.

Open de toepassing van Internet Explorer op het bureaublad van de computer, die meestal wordt opgenomen als een link met een letter "e" als icoon en het label "Internet Explorer". Merk op dat de "Adresbalk" in Internet Explorer geeft "about: blank".

Klik op het menu "Extra". In het drop-down menu, klik op de "Internet-opties" om de wizard te openen voor het instellen van opties van Internet Explorer.


Klik op het tabblad "Algemeen". Als het "adres" tekstvak verschijnt "about: blank" te markeren en verwijderen met de backspace-toets.

Typ een URL van uw keuze in het "Adres" tekstvak, bijvoorbeeld "http://www.demandstudios.com", klikt u op de knop "Toepassen" en klik vervolgens op de knop "OK" om de instellingen op te slaan.

Klik op de "Home" knop op de werkbalk met de standaard knoppen. Deze knop wordt het label "Home" of vertegenwoordigd door een pictogram in het huis. Controleer of Internet Explorer navigeert u naar de URL 'http://www.demandstudios.com "die in het" Adres "tekstvak in Internet-opties Wizard heeft geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha