Hoe te verwijderen of de navigatiebalk aan de linkerkant te verbergenDe meeste besturingssystemen hebben een navigatiebalk aan de linkerkant, die dienen als het menu voor eenvoudige toegang tot veelgebruikte handelingen, en hoe het navigatiemenu van het bestand. Veel van deze toepassingen met navigatie menu aan de linkerkant, evenals Internet browsers en tekstverwerkers. Als u wilt uw ruimte in de computer te maximaliseren, echter, of gewoon niet willen of nodig hebben om de navigatiebalken gebruiken om links, u kunt verwijderen of verbergen.

Open het venster van de computer waarvoor u wilt verwijderen of de linker navigatiebalk verbergen. Bijvoorbeeld, als je wilt om de navigatiebalk links in Internet Explorer te verbergen, start u Internet Explorer.

Zoek het symbool "X" in de rechterbovenhoek van de navigatiebalk aan de linkerkant. Dit is de "Sluiten" knop op de linker navigatiebalk.


Klik op de knop "Sluiten" te verwijderen of de linker navigatiebalk verbergen. De navigatiebalk aan de linkerkant verdwijnt uit het venster.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha