Hoe te verwijderen en te verminderen littekens in het gezicht?De meisjes die een vette huid en acne-gevoelige huid, kan de schaamte veroorzaakt door acne littekens lijden. Niet alleen vrouwen uit vette huid, maar ook aggregatie gevild meisjes zijn kans op last van acne en acne littekens. Acne heeft de neiging om neer mellow aan het eind, maar zorgt ervoor dat sommige littekens alleen maar om ons eraan te herinneren dat terug te allen tijde kan worden. Dus je moet denken, is er een manier om zich te ontdoen van deze littekens gezicht krijgen zonder het gaan door laser behandelingen?

Ik weet dat je wilt dat de littekens verdwijnen direct. Echter, vergeet dan niet een paar dingen die je moet volgen om het gewenste effect te krijgen. Zoals u weet, "Rome is ook niet in een dag gebouwd"; Op dezelfde manier die u moet volgen met geduld de routine hieronder voor een paar dagen om resultaten te zien.


Facial Scar Removal:

Volg deze zelfgemaakte remedies om het gezicht littekens die zal helpen los te maken en af ​​te wassen de acne littekens te verwijderen.

Olijfolie, een waar wonder stof:

Om zich te ontdoen van de huid vlekken, veroorzaakt door littekens, maken gebruik van een niet-comedogeen olie los te maken en te verzachten het litteken. Olijfolie is geschikt voor dit doel.

Hier is hoe om olijfolie te gebruiken:

  1. Masseer het gezicht met een eetlepel olijfolie langzaam.
  2. Dan zet een handdoek op het gezicht stomen.
  3. Hierdoor wordt de open poriën en ook de huid te verzachten.
  4. Wanneer de handdoek afkoelt, veeg de olie.

Uit Scrub met zuiveringszout:

De verkleurde en gehavende gebieden kunnen worden afgeworpen met een gaswasser van nature gemaakt. Je moet alleen een natuurlijke en zachte scrub gebruiken af ​​te werpen de gehavende huid. Natriumbicarbonaat is de beste scrub voor dit doel.

Hier is hoe te zuiveringszout gebruiken:

  1. Voeg een theelepel bakpoeder in een theelepel water en maak een pasta.
  2. Wrijf deze pasta op bepaalde gebieden gedurende 1 minuut in cirkelvormige beweging.
  3. Daarna afspoelen met warm water.

Citroensap verbetert de teint:

Zodra de dode huidcellen worden verwijderd, van toepassing elke stof die rijk is aan vitamine C. Dit zal helpen bij het bouwen van nieuwe cellen. Citroensap concentraat is de beste optie.

  1. Neem een ​​katoenen bal en doopt het in het sap.
  2. Nu breng het op je gezicht.
  3. Na 5 tot 10 minuten om de katoenen ballen te verwijderen en laat de huid droog.

U kunt ook een masker gemaakt van citroensap per dag gebruiken om nieuwe huidcellen te bouwen. Citroen helpt ook om zelfs uit de huid toon.

Natuurlijke behandelingen hierboven kan worden voortgezet gedurende een of twee weken. Echter, je moet niet te veel te gebruiken. Indien gebruikt, kan negatieve effecten hebben op de huid.

In aanvulling op deze tips, zijn er verschillende cosmetische ingrepen om littekens zoals dermabrasie en ook laser resurfacing verwijderen. Daarnaast zijn er veel over-the-counter gels en crèmes die kunnen helpen zich te ontdoen van littekens gezicht.

Nu, dermabrasie is een proces van het schrapen van de huid gekenmerkt door een operatie. Dit helpt zeker om de huid glad te maken. Dermaplaning is een andere procedure die is vrij gelijkaardig en kan acne littekens te verminderen. Laser huidvernieuwing verwijdert de laag van de huid gekenmerkt door het level.

Zalven zoals Mederma crème met extracten van ui en beweren te verminderen littekens. Kelo-cote Advance Formule Scar Gel, online gelegen op Amazon.com - is een gel op basis van silicium, die littekens vermindert.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha