Hoe te verlovingsringen monterenAls u de perfecte diamant gevonden, maak een kunstwerk. Montage van een losse diamant in een verlovingsring vereist een zekere mate van vaardigheid, maar de tevredenheid van het zien van uw originele creatie is de moeite waard. Als je hebt ervaring in het werken met edelstenen los of is het aanbreken van een nieuwe hobby, leren hoe je edelstenen in een paal voor een unieke verlovingsring die verrassen die speciale vrouw.

Werken aan een non-slip pad, of andere zachte ondergrond om de bescherming van de materialen waren om te vallen of glijden van de handen. Plaats de parel in de instelling paal. Zorg ervoor dat het correct is geplaatst; het gezicht van de steen waterpas is wanneer de ring rechtop.

Zet de tang-juweel instellen van de afstand tussen twee tegengestelde polen, als je een tang verstelbare gebruiken. In het geval van reguliere, getande tang, ga dan naar stap 3.


Rust een tak van een tang tegen de tand willen scherpen tegen de stenen. De andere kaak moet laag worden geplaatst op de tegenpool. Sluit voorzichtig de tang, het vastgrijpen van de paal en plat tegen het gezicht van de steen.

Draai de ring en draai de tegenovergestelde pool op dezelfde manier. Bewegen rond de ring, het sluiten van alle tanden totdat de edelsteen stevig is bevestigd binnen de instelling. Draai alle tips die losse verschijnen, indien nodig.

Polijsten en reinigen van de ring alvorens het in een presentatie doos.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha