Hoe te verlengsnoeren dekken tot op vloeren StageKabels op de vloer van het podium kan struikelgevaar voor acteurs, musici en andere kunstenaars geworden. Heb je extensies in het publieke zicht vernietigt ook de illusie van de werkelijkheid in het spel. Het behandelen van de snaren op een manier die veilig is en visueel aantrekkelijk onderdeel is op een goede prestatie neer te zetten, als de gebeurtenis heeft een toneelstuk van Shakespeare of een concert van de lokale rockband. Houd de kabels netjes en veilig uit de weg heet "dressing" van de kabels.

Bepaal de beste locatie om de kabels lopen zodat alle kabels kruisen het podium op een enkel punt, of een punt aan elke kant van het podium. Voor grotere podia met veel strijkers, gewoon je best doen om het aantal afzonderlijke kabels te minimaliseren.

Schik de kabels zodat ze liggen netjes bij elkaar in groepen en overstag hem met een strook van gaffer tape over de lengte van de kabel om de paar meter. Dit is gewoon om ze plaats te houden terwijl u werkt op hen, de kabels niet te dekken, zodat niet meer zoveel tape te gebruiken als je nodig hebt om het te houden.


Stel een stukje schroot tapijt met laagpolig dat past bij de kleur van de vloer worden boven de snaren. Als de ruimte een probleem is, snijd het tapijt, dus het is ongeveer een meter breed, die voldoende is om de meeste uitbreidingswerkzaamheden dekken moeten zijn.

Tape rondom het tapijt, het toevoegen van meer tape waar de kabels in en uit het tapijt om alles op zijn plaats te houden. Gebruik indien nodig meer stukken tapijt voor lange stukken kabel.

Loop naar het podium met uw artiest voor de show, wat aangeeft waar elke tapijt. Dit zal hen helpen om struikelen tijdens de uitvoering te voorkomen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha