Hoe te verbinden met de Aarde, Lucht, Vuur en Water op MidzomerDe rituelen verschillen van plaats tot plaats, maar het is de intentie achter het ritueel, dat is van het grootste belang. RITUALS zal alleen dienen om stem te geven aan wat er in onze harten en gedachten. Verbinden met de aarde, lucht, vuur en water, vooral in een dag zo sterk en krachtig als de dag van de Midzomer, kunnen stimuleren en inspireren u het hele jaar door te komen. De zon is groter, sterker en gaat langer mee op en rond de midzomer dag, dat is de reden waarom de ouden wisten deze dag geeft aanleiding tot krachtige zegeningen.

Een vuurtje stoken. De vreugdevuren zijn al lang in verband gebracht met midzomer. Campings, parken met barbecue kuilen en de stranden zijn goede plekken om een ​​brand veilig op de dag van midzomer beginnen. Als u geen toegang hebt tot een van deze plaatsen, dan kunt u een of meer kaarsen te voeren op een stabiele bak en zet het in het midden van een verdieping, met ruimte om te bewegen.

Cast uw kring. Wanneer u betrokken bent bij Wicca rituelen en aarde-based, u, indien mogelijk, om een ​​cirkel te werpen om een ​​heilige ruimte te geven. Dit zal onbewust begeleiden in een gevoel van bescherming en een grotere duidelijkheid in de ruimte. Werp uw cirkel, langzaam lopen (tegen de klok in) rond het gebied waar je zal verbinden met de elementen. Zie je nog net een wit licht om je heen en de cirkel, of je kunt zingen, "Ik roep de geest van kracht en schoonheid en goedheid en bescherming voor mij sterken in mijn gebeden en mijn zoektocht naar het licht te belichamen."


Adres, erkennen en eren van de kracht van de vier oorspronkelijke elementen. Om dit te doen, stap binnen de cirkel, de oostelijke muur en praten. "Ik vraag de bewakers van het oosten, de oude geesten van de lucht, om te dienen en mij te beschermen als ik dienen en eren u getuige en zegen allemaal binnen deze cirkel." Oost is de richting van de lucht, het Zuiden is de focus , West is water, en het noorden is het land.

Naar het zuiden en herhaal dezelfde spreuk, met behulp van de "Zuid" en "vuur" in plaats van "het oosten" en "lucht". Herhaal in het westen en noorden, respectievelijk.

Een wandeling of dansen rond het kampvuur of een kaars, twee, of al die keren dat u met vreugde zich geroepen voelen om te doen. Het sluiten van de cirkel wanneer u klaar bent met lopen weer rond de cirkel, tegen de klok in, en het uiten van dankbaarheid voor de dag. Een simpel "dank u" is voldoende (sommigen geloven dat er geen grotere kick van dankbaarheid).

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha