Hoe te Valentine Crafts Mam MakeMother's Day is een prachtige tijd om de moeders te vieren in de wereld! Kinderen kunnen hun moeders te eren door ze mooie en sentimentele kunst en kunstnijverheid. Deze ambachtelijke projecten zijn makkelijk te doen voor kinderen, en dat de wereld zal betekenen voor hun moeders!

Hart-Card Laat de kinderen tot een hartvorm uit een stuk karton gesneden. Als kinderen niet in staat zijn om een ​​schaar te gebruiken, hen helpen om uit te snijden het hart. De kinderen kunnen dan schrijven Gelukkige kaart van Moederdag op hun hart. Ze kunnen ook versieren het papier met tekeningen en krabbels.

Jongens Dag Gedicht-Oudere moeder zal genieten van een gedicht voor hun moeder te schrijven. Poëzie kan rijm, of het kan een lijst van alles wat je graag over hun moeder te zijn. Moedig kinderen creatief met hun poëzie te zijn!


Mother's Cookies-Koop een pakket klaar om suiker koekjes te bakken. Bak de koekjes in de oven zoals aangegeven. Laat de koekjes afkoelen. Zodra ze zijn afgekoeld, zodat kinderen om ze te bevriezen en zet hagelslag op de koekjes. Cookies kunnen een cadeau voor hun moeders op Moederdag te zijn.

Juwelen love mom! Geef kinderen een stuk touw en kralen. Help hen een knoop aan het einde van de string. U kunt kralen op de string te zetten en maak een ketting of een armband om hun moeder. Ze kunnen het wikkelen in vloeipapier en presenteren het aan haar op Moederdag.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha