Hoe te Unieke pompoengezichten CarveEr zijn vele ontwerpen van verschillende pompoen die er zijn, van goofy tot macaber en van eenvoudig tot zeer complex. Carving een pompoen gezicht uniek, is echter meer nodig dan volgt u de instructies en het uithakken van een kant en klare ontwerpen. Uw jack o lantaarn alleen een daad van zelfexpressie, met al de originaliteit van een creatief kunstwerk zijn.

Kies een pompoen met een interessante vorm. Pompoenen zijn er in allerlei vormen --- uit de korst van langwerpige en bijna symmetrische zeer onevenwichtig --- om een ​​pompoen die een beroep op hun persoonlijke esthetische vinden.

Voorstellen waar de ogen moet gaan, hoe groot de mond zou moeten zijn, en andere details over de lay-out van het gezicht.


Het bouwen van een schets pen en papier dan doet je pompoen eruit zal zien --- na onderzoek stencil ontwerpen online voor inspiratie. Vind ogen, monden, en andere gelaatstrekken die een beroep op uw esthetische.

Zachtjes sketch tekening met pen of potlood op het oppervlak van de pompoen --- en dan trek je ontwerp in permanent marker op het oppervlak van de pompoen. Ga langzaam en zijn zo nauwkeurig mogelijk.

Reinig uw pompoen. Snijd de bovenkant van de pompoen met een keukenmes of een mes of een pompoen en schep het lef en zaden.

Snijd de pompoen gezicht voorzichtig met een reeks van pompoen snijwerk. Gebruik messen om grotere brokken uit te snijden, kom dan terug met messen kleiner om het detail werk te doen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha