Hoe te Tyranid Warriors bouwenIn "Warhammer 40,000" tabletop miniaturen battle game van Games Workshop, de Tyranids zijn een groep van exotische soorten die zwermen over de melkweg, de vernietiging van de planeten in hun pad. De Tyranid Warriors zijn in het midden van de zwerm. Deze grote buitenaardse wezens zijn even bedreven in melee combat of de vijand vanuit de tweede lijn met genetisch symbiotische wapen ze dragen. De kit Tyranid Warrior plastic kunt u uw modellen te assembleren met een combinatie van de favoriete wapens en zet ze samen is een eenvoudig proces.

Haak het model onderdelen van het spruw Tyranid Strijder met een schaar.

Snijd alle van fusie of overtollige plastic laag van de onderdelen van het model met een mes of een bestand.


Breng een kleine hoeveelheid cement of lijm, plastic, voor de twee helften van de romp en druk voorzichtig op elkaar om ze te binden.

Lijm de benen naar de staart.

Plaats een kleine hoeveelheid lijm op de onderkant van de hoeven en gebruiken sockets vast aan de basis. Poten, staart bevestigd, moet nu worden staan ​​op de basis.

Lijm de sectie lichaam voltooide de staart.

Selecteer een gezicht van de spruw en vasthouden aan het hoofd, zet vervolgens het hoofd naar het lichaam.

Kiezen welke arm varianten wilt dat uw Tyranid Warrior te hebben. Het is beter om melee wapens zoals Sweep Rending Claws of klauwen op de bovenarmen, onderarmen gezet, terwijl in het bezit van wapens op een afstand, s als weerhaken Stranglers, Deathspitters of Venom Cannons.

Lijm elke arm in de betreffende bus.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha