Hoe te Trollbeads verkopen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 5, 2015 Admin Ambachten 0 13


Trollbeads zijn een speciaal type kabel wordt gebruikt om sieraden en kunst-projecten. Opgericht in Denemarken in 1976, zijn de charmes geïnspireerd door de natuur, het dagelijks leven, verbeelding en cultuur. Zij weerspiegelen de liefde van een juwelier voor dieren, organische materialen, sprookjes, de kleur, de dierenriem, mythologie en astrologie. De artistieke stuk wordt eerst gemodelleerd in boetseerwas, vervolgens gegoten en in zilver, goud of glas afgerond. Trollbeads hebben een gepassioneerde volgende, en na een paar stappen, kunt u in staat om ze te verkopen.

Schrijf een gedetailleerde beschrijving van elke kraal die je van plan bent om te verkopen. Indien het beroep is een collectie die is gemaakt door een beroemde juwelier, zorg ervoor om de naam van de ontwerper te karakteriseren. Onder andere de grootte van de charme, kleur, materiaal en speciale functies.

Het fotograferen van de Trollbeads, benadrukken de mogelijkheden ervan.


Prijs van Trollbeads volgens zijn leeftijd en edele metalen en de inhoud gem. Een trollbead gepensioneerd sinds 1976 kunnen meer waarde aan een nieuw opgerichte een te hebben. Vergelijk prijzen door te zoeken online veilingsites of Trollbeads spruitstuk om de prijzen te zien concurrerend.

Trollbeads reclame in de ingedeelde deel van een krant, in een veiling site online of op een site als Etsy vakman. Als alternatief kunt u uw eigen website gewijd aan de verkoop van Trollbeads creëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha