Hoe te Trim Home LED Lights NetVersier de buitenkant van uw huis met LED-verlichting net voor Kerstmis of een andere gelegenheid, het heeft vele voordelen ten opzichte van snij je kleine bomen en struiken met traditionele lichtslingers. Netto-verlichting zijn vooraf geconfigureerd om gelijkmatig verdeeld wanneer gehangen, in tegenstelling tot de lichtslingers die veel tijd kost voor de ruimte goed af te stemmen. U kunt LED netto-verlichting kopen in verschillende lengtes, kunnen grote delen van de buitenkant van uw huis met gemak te dekken.

Open de LED netto-verlichting op een vlakke ondergrond en verspreid ze, zodat u gemakkelijk alle lichten kunnen zien.

Steek de stekker in een stopcontact. Controleer de lampjes van alle lichten niet branden of andere gebreken in het netwerk. LED-verlichting zelden verbranden, maar het is makkelijker om te weten of er een probleem is, voordat opknoping de lichten.


De stekker uit het stopcontact en zet de lichten in de gewenste positie. Zoek het dichtstbijzijnde stopcontact. Als er geen stopcontact voorhanden, gebruik dan een verlengsnoer lang genoeg om de afvoer te bereiken. Zorg ervoor dat het verlengsnoer is geschikt voor gebruik buitenshuis.

Pak de bovenste rand van het netto-verlichting met beide handen. Drapeer het net over de struik of een ander object. Leg de lichten zodat het gehele object bedekt.

Steek de lichten in de netto output kabel of uitbreiding. Controleer de lampjes en reorganiseren van het netwerk, indien gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha