Hoe te Tree Toppers HaakAls je weet hoe om te haken, kunt u uw vaardigheden te gebruiken om een ​​breed scala van geslepen creaties aan te sluiten op uw huis voor Kerstmis versieren. Gebruik een basisidee voor een boom topper basis en te versieren als je wilt. Eenmaal begrepen de techniek in kwestie die je kunt doen verschillende boom toppers mesh uit een reeks instructies. U ontvangt een gemiddeld niveau van kennis en haken vaardigheden nodig hebt om een ​​boom topper te maken.

Tree Topper Base

Maak drie kettingen en doe mee met een slip steek om een ​​cirkel te vormen. Ketting en een make drie enkele stokjes in deze cirkel; samen met een slip steek.

Custom Topper

Keten één en maak twee enkele haaksteken in elke steek rond; samen met een slip steek om het spel te sluiten.


Keten een en maken een punt vasten in elke steek rond; samen met een slip steek.

Herhaal de stappen twee drie, totdat de boom topper de gewenste breedte heeft bereikt. Herhaalt u stap drie, totdat de boom topper de gewenste hoogte bereikt.

Snijd de draad aan het werk met een schaar, waardoor er een staart van 4 inch. Maak een punt van de uiteindelijke slip en trek de staart helemaal door het punt, zachtjes te trekken om het te beveiligen. Steek deze wachtrij op een borduurnaald en weven in de onderkant van de boom topper, en herhaal dit met alle resterende wachtrijen garen.

Werken een cirkel. Maak drie kettingen en combineer ze met een slip steek. Keten een en doe 05:30 stokjes in de cirkel, dan samen met een slip steek. Keten één en maak twee halve stokjes in elke steek rond; samen met een slip steek. Keten een en doe een half stokje in de eerste periode, gevolgd door twee steken naar de volgende stap; Herhaal dit patroon rond een totaal van 15 punten en een half stokje, wordt dan lid van een slip steek.

Maak een punt op de cirkel. Keten een en maak een halve stokje in elk van de volgende drie punten; Keten een en turn, doe dan een half stokje in elk punt van allemaal. Keten een en turn, dus werken helft stokje drie samen in alle drie de punten. Keten een en draaien; maak een half stokje en eindig het punt met een slip steek.

Combineer de draad naar het volgende punt op de rand van de basis. Herhaal deze stap twee om een ​​tweede punt te maken. Herhaal deze stap tot een totaal van vijf punten te verdienen op de ster haken.

Plaats een staart garen uit een van je punten op een borduurnaald en weven in de uiteinden. Herhaal dit met alle andere wachtrijen garen los op je ster.

Plaats een borduurnaald met een lengte van garen reserve, ongeveer 10 centimeter lang. Gebruik deze naaien de ster op de conus die u in Section One, het plaatsen van de ster in de buurt van de top van de kegel. Gebruik verschillende punten in en uit door de middencirkel van de ster en de kegel om samen te hechten, dan weven in uw hangende en plaats de topper op uw boom.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha