Hoe te Stuk QuiltsNiemand weet de exacte datum wanneer mensen begonnen met het nemen quilts bij elkaar, maar het kan worden gesteld dat de quilts zijn gemaakt voordat opnieuw samengesteld door noodzaak. Mensen nodig dekens om warm te blijven, dus ze nam restjes stof en aan elkaar genaaid om iets bruikbaar te maken. Quilten herbouwd is uitgegroeid tot een kunstvorm. U kunt ook stukjes stof nemen en naai ze samen om iets moois en decoratief voor uw huis te maken. Kom samen met een vriend en stuk een quilt voor mensen in nood of ziek. Quilts herbouwd maken grote giften voor bijna iedereen.

Kies een patroon quilt, dat is gemakkelijk genoeg voor u. Als dit je eerste quilt project, te beginnen met een eenvoudig model, zoals het blok van negen patch, patchwork quilts en linten.

Koop de stof nodig, volgens de instructies van de quilt patroon. Kies 100 procent katoenen stoffen voor het beste resultaat. Wassen, drogen en strijken de stof om krimp in het eindprodukt voorkomen.


Trace alle stukken van de quilt patroon met potlood en papier of gewoon volg de borden voor het snijden van stukken rechte zijden met een mes roller en een mat.

Snijd alle stukken stof, volg de borden quilt. Houd de stukken georganiseerd door ze in plastic zakken rits gescheiden. Bijvoorbeeld, als u het naaien van een blok van negen patch vindt u vier vierkantjes van een lichte stof, die kan gaan in een zak, en 5 vierkantjes nodig hebt in een donkere stof, die kan gaan in een andere tas.

Naai de stukken samen voor een blok, met een marge van 1/4-inch. Naai drie lijnen voor elk blok: twee rijen van donker-licht-donker en een rij van licht-donker-licht, voor de negen-patch blok. Ijzer elke naad na het naaien, het indrukken van de naadtoeslag naar de donkere kleur.

Naai de drie rijen om een ​​vierkant te vormen. Butt naden tegen elkaar op de voorkant van de stof, de naden af ​​die in de tegenovergestelde richting van de rug, scherpe punten maken en een gladde ogende top van het dekbed.

Gebruiken veel pinnen om de stof te houden op de naden, zorg ervoor dat alle naden zijn uitgelijnd.

Leg de blokken zoals in het model dekbed. Het naaien van de blokken bij elkaar in rijen, ijzer en naai de rijen bij elkaar om de quilt herbouwd voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha