Hoe te String Kralen voor beginnersKralen rijgen op de juiste problemen tijdens het bewerkingsproces te voorkomen. Bijvoorbeeld, in een poging om een ​​gerafeld touw glijden door de opening van een klein zaadje kraal veroorzaakt frustratie en ergernis. Velen hebben de gerafelde einden van het koord gesneden voort, waardoor het project moeilijker en verkorten van het element zelf. Kralen is ook een correcte montage van het project sneller gaan. Als je eenmaal onder de knie kralen rijgen op een item, kunt u gaan naar andere projecten.

Knip de draad, kabel of draad met de gewenste lengte.

Sluit het ene uiteinde van het touw, koord of draad door het hoofd van een naald. Laat ongeveer 2 centimeter een wachtrij element opknoping vrij. Als u een kabel gebruikt, buig de draad door het oog van de naald, zodat de staart van de draad zit naast een lang stuk garen.


Rijg een kraal door de naald. Verplaatsen naar de bodem van de string, snoer of draad. Bind het touw of koord rond de hiel, of wikkel de uiteinden van de draad rond de hiel. Deze parel voorkomt dat anderen vallen touw, koord of draad.

Rijg de naald door het gat in een andere hiel. Beweeg de hak neer de naald hiel plaats-holding. Ga door totdat je hebt gebruikt zoveel kralen als je wilt. Snijd de naald en bevestig een gesp of een knoop in het uiteinde.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha