Hoe te Stained Glass Met Koperfolie ReparatieSoms is het gemakkelijker om een ​​stuk gekleurd glas dat wordt gebroken of gebarsten vervangen. U moet eerst alle resten van gebroken glas te verwijderen en te vervangen door een stuk dat past bij het ontwerp. U kunt alle elementen die nodig zijn om een ​​winkel van gekleurd glas, met inbegrip van glas vervanging en speciale tang draaien en diamant slijper te vinden.

Het verwijderen van Gebroken Glas

Gebruik een schaar of schaar aan de aluminium plaat te snijden ongeveer 1 centimeter door 6 centimeter.

Glass Cutting onderdelen

Elke sectie van gekleurd glas die is gemonteerd met de werkwijze vel koperfolie heeft ongeveer. De stukken worden dan aan elkaar gelast en de koperfolie bedekt met soldeer aan de gelaste verbinding te versterken en een consistent uiterlijk. Verwarm het solderen en voer het lassen rond het deel dat moet worden vervangen één centimeter per keer. Uitvoering van de lassen voor het verwarmen tot het nog vloeibaar.


Vervangen van het glas

Rijg de aluminiumfolie in de open ruimte die je zojuist hebt gemaakt in het gewricht. Soldeer zal niet houden aan aluminium en dit zal voorkomen dat het gewricht weer te sluiten.

Voeren lassen van de volgende centimeter of zo, en schuif de aluminium om het gebied onlangs geopend. Het eerste deel werd geopend is niet meer in gevaar van het sluiten, omdat het hoofd niet weg van de lasser te reizen. Doorgaan met warmte en lassen in stappen van 1 inch bewegende deel aluminium eerder geopend totdat je je weg hebt gewerkt rond het hele stuk glas. Het glas moet dan val.

Teken de vorm van het ontbrekende stuk glas op glas vervanging. Als het stuk verwijderd niet al te slecht is gebroken, kunt u tekent met de permanent marker. Als het onbruikbaar als een sjabloon, teken de vorm van de opening stuk glas verzorgen om ruimte te laten voor de dikte van de koperen plaat.

Scoren het nieuwe stuk glas langs de lijn van identificatie met de glassnijder carbide. Zelfs van toepassing druk zonder toepassing van zoveel druk dat het glas breekt. Ga niet over een lijn van eerdere fracturen.

Met behulp van de tang lopen, dat is een specialiteit remklauw op de neus voor de ramen van een rubber op de tips, breek het glas op de breuklijn. U kunt maximaal breken in kleine stukjes. Breek de eerste rechte en bolle rondingen, waardoor concave bochten voor het laatst. Knagen glas concave bochten, waardoor scores loodrecht op de gebogen lijn, indien nodig.

Strijk de randen van het glas met behulp van een diamant wiel. Een diamant wiel heeft meestal een tafel met een cilinder slijpen in het centrum. Het water stroomt op het oppervlak van de tafel om de natte glas houden tijdens het slijpen.

Breng de koperfolie aan de randen van het nieuwe stuk glas. Zorg ervoor dat de plaat is dezelfde breedte als gebruikt op het originele stuk. Druk het blad op alle randen gelijkmatig aan beide zijden. Zorg ervoor dat het vel stevig gehandeld rondom het glas.

Borstelen stroming op de koperfolie in een dunne laag. Plaats het onderdeel in de opening gemaakt wanneer u het glas verwijderd. Soldeer het stuk op zijn plaats met behulp van de soldeerbout en soldeer.

Bedek de plaat met lassen aan één kant en daarna afkoelen. Draai het glas eenheid en herhaal aan de andere kant. Je wilt niet te zien elk van de koper gluren door. Als koper niet meer zichtbaar is, bent u klaar. Laat de stukken afkoelen voordat bewegen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha