Hoe te solderen de Back & zijden van een hanger marmerenMarmer hangers kunnen transparant cirkels of gekleurd glas met een vlakke achterkant, en met decoratieve cirkels van karton gelijmd bedrukte kant omlaag op de platte kant van het marmer, zodat het kan worden gezien vanaf de voorzijde. Het creëren van een kopje hanger bezel zal u toelaten om de marmeren hanger te bekijken op een ketting of als ornament.

Buig de draad frame rond de diameter van het glas kraal met een tang tot augustus Knip de draad ring wanneer het voldoet aan het einde van het marmer met een schaar. Snijd de 1/4-inch draad over aan waar het voldoet aan de andere kant geef jezelf wat ruimte om te werken.

Verwijder de draad bezel van marmer. Buig het einde 1/4 inch langer onder het andere uiteinde van de draad zodat de draad ring een gesloten ring. Het dossier van de gezamenlijke (waar de eindjes aan elkaar) totdat er geen zichtbare ruimte tussen hen.


Breng een laagje flux om de draad vormige bezel ring. Het opzetten van de draad vormige bezel ring op een steen veilige warmte lassen. Ignite fakkel uw juwelier. Vul een kleine emmer met water voor het hardingsproces.

Ren de vlam passeert boven de koppeling moer om het te verwarmen. Verhit de bezel gelijkmatig en houd de vlam op een neerwaartse helling. Wanneer het metaal wordt rood heet wordt, schakel de zaklamp, neem het einde van de lasdraad met een paar lange steel pincet om uw handen te beschermen en raak het soldeer aan de gezamenlijke draad bezel. Het soldeer smelt en stroomt over de rand bezel en in het gewricht.

Neem de draad ring met een tang juweliers en laten weken in water om "lessen" of snel afkoelen. Wacht even, vervolgens over te dragen aan een draad moer augurk chemie met uw tang.

Verwijder de draad ring zodra de verkleuring of oxidatie ging van het metaal. Afspoelen en afdrogen met de hand met papieren handdoeken. Test de pasvorm van de draad door het invoegen van de bezel marmer, platte kant naar beneden, in de frontplaat. Moet een mooie goede pasvorm zijn. Verwijder het marmer. Schuur de randen van de draad ring om ze glad en zelfs.

Stel de bezel draad op een stuk plaatwerk zilver. Teken rond de buitendiameter van de snijdraad met viltstift op het vel. Bezuinigen op de getekende lijn met de zaag juwelier.

Coat het plaatwerk en draad bezel met de stroom. Plaats ze op steen lassen met draad bezel boven het blad. Ontbranden fakkel juwelier en verwarm de draad en het stuk plaatwerk met de vlam. Zodra het metaal wordt roodgloeiend, gebruiken pincet lange steel aan het uiteinde van de lasdraad aan te raken om het metalen stuk en de draad waar ze elkaar ontmoeten. Lassen op het metaal zal vloeien en de kloof te dichten. Weld rondom de onderrand van de ring draad en het werkstuk naar de beker rand van de suspensie maken. Quench en pekel als voorheen.

Snijd een klein decoratief stuk karton de omvang van het marmer. Lijm het karton om de platte kant van de kant van marmer, afdrukken naar beneden met een duidelijke drogen ambachtelijke lijm.

Voer het marmer, platte kant naar beneden, in de beker bezel. Druk op de bezel draad in de zijkanten van het marmer en gladstrijken met een polijsthulpmiddel nestelt tegen de zijkanten van het marmer.

Breng flux aan de achterkant van de beker ring, midden boven. Breng de stroom naar de onderkant van de hanger beugel waarin hij moet worden bevestigd aan de hanger. Verwarm de soldeerbout. Raak het uiteinde van de lasdraad aan het hete strijkijzer. Wanneer het soldeer smelt en begint bal aan de uiteinden van de draad, raakt de achterkant van de beker montagekader midden boven. Pak de bail hanger met lange steel pincet en druk deze in lassen. Houd gedurende 10 seconden en laat dan los.

Til de hanger met juweliers tang en dompel de hanger in pekel chemie. Schakel van de hanger, omdat er geen noodzaak voor is. De lasser is niet het hete metaal als een fakkel juwelier te maken. Verwijder de hanger een keer de verkleuring is verdwenen. Spoel de pekel chemie met heet water om de hanger marmer beëindigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha