Hoe te Sokken breien op hakken op de rondbreinldSteeds sok breiers met cirkelvormige naalden in plaats van sokkenbreinld te breien sokken in de rondte. Er zijn voordelen aan het gebruik van twee circulaires. De punten zijn minder geneigd om de lange rondbreinaald laten vallen en je hoeft niet een aparte set sokkenbreinld in alle dimensies van de naald nodig. Het breien van de hiel is een beetje 'gemakkelijker dan met sokkenbreinld ook.

Flap Heel en Short Row Hiel

Begin 60 punten door middel van een vrouw en sok breien het been van de sok op twee ronde naalden totdat het been 6 inch lang. Leg de helft van de punten op een van de circulaire. U kunt de hiel flap op deze augustus breien De punten van de wreef zal de andere circuleren met de uiteinden opknoping beneden tijdens het werken op de hiel.

Zakdoeken

Steek een av af, brei 29 via de hiel flap. Draaien. Steek één als in zijn achteruit en achteruit 29 via de hiel flap. Herhaal deze twee rijen tot je 30 rijen van hielflap breien. Werk af met een rij averecht.


Brei 17, een slip en schuif de andere, en brei vervolgens bij elkaar - slip, slip, breien of SSK. Een mesh. Draaien. Steek één, vijf backhand, backhand twee samen, Purl One, draaien. Slip één, brei zes, SSK, brei een, draaien. Schuif een zeven backhand, backhand twee samen, Purl One, draaien. Slip één, breien acht, SSK, brei een, draaien. Ga op deze wijze de kloof tussen de korte lijnen van het draaien hiel en de overige punten op de hiel flap tot je 18 steken aan de hiel flap, die eindigt op een lijn backhand.

Brei al deze 18 punten op de volgende regel. Beginnen nu om punten te verzamelen langs de hiel flap. De punten gleed vormen een kleine keten waarin de punt van de naald recht te halen punten invoegen. Verzamel 15 punten langs één zijde van de hiel flap. Neem een ​​punt in de ruimte tussen de flap hiel en wreef. Plaats een marker om de beginpunten van de wreef geven.

Brei door de helft van de punten van de wreef, breien uit de andere in augustus Je hebt nu 40 punten op een rondbreinaald. Vallen deze naald en begint te werken met de andere rondbreinld. Mesh door de andere helft van de punten van de wreef, zet een marker op het einde van de voet punten en het verzamelen van een punt in de kloof. Verzamel 15 punten langs de zijde van de flap hiel. Brei negen in het centrum bodem van individuele punten, 40 punten op elke augustus

Start verlagen van de balg een driehoek, de zijkanten van de hiel flap te vormen. Binnen twee gebreide steken van de eerste markeerder, brei samen twee. Brei over de wreef. Na de tweede marker, slip, slip, brei - SSK. Brei tot het einde van de beurt aan de onderkant in het midden van de zool. Op de volgende ronde, breien vlakte zonder december Schakelen tussen deze revoluties te verlagen en de vlaktes rond tot je 30 punten op elke augustus

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha