Hoe te Slot Rails auto schoonHet handhaven van een track sleuf auto schoon is een belangrijk onderdeel van het houden van uw auto te laten presteren. Hoe zijn de sporen, vuil en stof opbouwt op de rails, interfereren met de elektrische verbindingen die worden gebruikt door uw auto. Dit kan leiden tot uw auto te vertragen en zelfs stoppen sleuf tijdens het invullen van de baan, en kan blijvende schade aan je gidsen veroorzaken. Om deze schade te voorkomen dient het spoor regelmatig, het nemen van een paar minuten een keer per maand om je track zal duren voor jarenlang plezier races te maken.

Leg de flat track op het reinigen oppervlak. U wilt enkele krant of ander materiaal gezet op het reinigen oppervlak om het te beschermen tegen de accumulatie van de oplossing alsook voor eenvoudige reiniging na het beëindigen van de tracks.

Spuit een kleine hoeveelheid reinigingsoplossing op de rails van de sleuf auto baan. Bedek de rail groeven en waardoor de vloeistof wordt aangebracht op de rail zijkanten. Gebruik een reinigingsmiddel dat een ontvetter bevat.


Toepassing lichte druk op het rubber blok, de uitvoering van het blok heen en weer langs de rails te vuil dat zich op de sporen te verwijderen. De reiniger zal beginnen donker af te keren van het residu verzameld. Wrijf de rails over de gehele lengte van de baan.

Gebruik een schone doek om de gehele lengte van de baan reinigen totdat de nummers volledig droog. De gidsen moeten schijnen en vertonen geen tekenen van vuil of vuil, maar als ze nog steeds uit en dan spuiten met schonere en herhaal het reinigingsproces.

Sluit het spoor van een stroombron en plaats een schonere machine track-and-rail op de baan. Voer het track-and-rail schoner rond het spoor op de sporen schoon voor 2-5 rondjes om de kloof tussen de rails schoon te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha