Hoe te Slinger van Kerstmis hangen in een inputKerst guirlande kan vreugde toe te voegen aan bijna elke kamer in het huis. In plaats van alleen met behulp van de guirlande boven de open haard of op de veranda, overwegen opknoping op diverse ingang objecten. Welkom vrienden en familie in een huis dat niet alleen uitnodigend, maar ook feestelijk. Wees creatief en gebruik variaties van guirlande zoals zilver, goud of zelfs krans gemaakt van voedsel. Popcorn, kan lollies en fruit guirlande populair bij de kinderen te zijn. Traditionele groene kerst krans kan alleen gebruikt worden of gereinigd worden met verlichting en kleurrijke bogen.

Leg een stuk kerstkrans op een deurkozijn in een input. Een spijker in elke bovenhoek van het kozijn en een in het midden. Plaats de kroon bovenop de nagel en top draperen ruim twee eind. Laat de krans op de grond vallen of gesneden waar het hangt iets naar beneden aan beide kanten. Rood, zilver of goud linten kunnen worden toegevoegd aan de hoeken van de krans.

Hang slinger op frames in de inkomhal. Snijd dunne volants van Garland en lag op de top van een grote structuur die opschort een beetje 'uit de buurt van de muur. Wired guirlande kan goed werken voor frames. Zet rode bogen in de krans om een ​​vleugje meer feestelijke voegen. Bezoekers kunnen genieten en kennis te nemen van schilderijen en kaders gedrapeerd in kerst krans.


Bind een klein stukje van de slinger opknoping uit een licht in de hal, of wikkel rond de basis van het apparaat. Zorg ervoor dat de krans ver genoeg van de lamp zelf te houden. Gebruik als maretak krans of zet een paar stukken in krans opknoping van licht. Voeg een paar onderdelen van rode bessen voor kleur.

Gebruik bloemist tape of gevlochten draad Kerst krans rond en over de railing van een trap in een input. Voeg kleine witte lichten om een ​​krans van vakantie juichen meer te geven. Hang een grote boog aan het einde van de reling. Voor een zoete vakantie geur, das kaneelstokjes in krans die boven leidt.

Het opzetten van een kleine tafel of bureau in de hal. Plaats de objecten op de tafel als een notenkraker poppen, engelen of zelfs een wieg. Hebben verschillende kerstkaarten op de tafel ontvangen van familie en vrienden. Weven groene kerst krans rond de voorwerpen op de tafel. Voeg vers fruit of nep rond de krans, zoals appels en sinaasappels.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha