Hoe te Show Your BOY DE LIEFDE? 8 manieren CUTEHoe te Show Your BOY DE LIEFDE? 8 manieren CUTE

Als je wilt je vriendje hoeveel je van hem laten zien, hoef je niet per se nodig om een ​​belasting van geld te besteden; Er zijn veel manieren om de liefde te tonen door middel van eenvoudige, kleine dingen die echt tellen. Sterker nog, vaak is het de kleine, schattige dingen die worden gedaan voor hem, dat hij waardeert veel meer. Dit zijn de dingen die je doet, ze zijn en dat zijn de dingen die van hem houdt u nog meer. Dus, hier is een verzameling van 8 dingen die je voor je vriendje kan doen, gewoon omdat je van hem houdt:

1. Vertel hem Gewoon!

Je kunt niet veel leuker en zoeter dan dit: juist haar mee te nemen in je handen, in de ogen kijken en hem te vragen: '? Je weet hoe ik van je hou '


2. Ik bak een taart of koken iets speciaals voor hem

Hoe je je vriendje laten zien dat je van hem? Recht naar het hart door zijn maag, ik bak een taart of kook iets lekkers en zet een beetje 'inspanning om te kunnen worden versierd met een boodschap alleen voor hem, als ILY of liefde en hij zal houden van alle problemen die moeten Om ging voor hem. Het is een persoonlijke zaak, als je het allemaal zelf gedaan, dus laat je niet misleiden door een uit de winkel.

3. Maak hem een ​​cd

Het kan iets wat je gedaan hebt voor je geliefde naar school zijn, maar er is geen reden om het niet te doen nu. Breng een cd speciaal voor hem met al haar favoriete nummers en een aantal die speciaal voor jullie twee. U kunt het met hem in zijn auto en geniet van die speciale herinneringen, waar hij ook gaat.

4. Laat een liefdesbrief

Wanneer was de laatste keer dat je je vriendje schreef? Dus, kan hij om je heen elke dag, maar schrijven hoe je je voelt kunnen je echt helpen je liefde nog beter, dat het gesproken woord. Neem de tijd en neem je gevoelens in een gedicht en laat ergens vindt het eerste ding in de ochtend, misschien verborgen in zijn auto of in zijn aktetas.

5. koop hem een ​​geschenk, voor geen enkele reden

Het hoeft niet om een ​​kerstcadeau voor hem zijn. Koop je vriendje zijn favoriete aftershave, een shirt, een band, of iets dat je weet dat hij zal waarderen, en wikkel het ook; het is allemaal over het tonen van uw liefde en zorg.

6. verras hem op het werk met een picknick

Hoe je je vriendje laten zien dat je van hem? Neem hem uit het kantoor voor een tijdje 'fotograferen zonder waarschuwing tijdens de lunch met een picknickmand gevuld met al zijn favorieten. Maak een uitstapje naar het park en gewoon in de zon zitten bij elkaar, een eenvoudige en liefdevol voor zijn dag te breken en hem laten weten hoeveel je liefde en zorg.

7. DIY gift

Een doe-het-zelf gift betekent veel meer voor hem dan een winkel gekocht, dus zet je artistieke talenten te gebruiken en hem een ​​geschenk. Als je kunst en kunstnijverheid vaardigheden zijn een beetje 'roestig, neem dan een cursus, in het geheim, gewoon zo kunt u een geschenk dat echt zal uw liefde te maken.

8. Word zijn hot date

Een andere manier om je vriendje hoe houdt u van hem laten zien is om te blijven zorgen voor u, zelfs nadat u samen bent geweest voor een tijdje 'en zelfs na je getrouwd. Je vriendje houdt van je om wie je bent en niet voor de dingen die je geeft; hou van je ziel, hou van je karakter en houdt van je lichaam; dus zorg ervoor om samen tijd doorbrengen en gaan op romantische data regelmatig; verwen uzelf, krijg je nagels en haren in orde is, draag mooie kleren en word zijn hete date! Hij zal het leuk vinden!

Hoe ga je liefde laten zien aan je partner? Deel uw tips en adviezen om lief te hebben in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   2
Juli- 17, 2015 | 07:45:28 | later 8 uur

Ik zal gebruik maken van een aantal van deze tips!

  5   1
Juli- 17, 2015 | 11:20:19 | later 11 uur

Helemaal mee eens! Prachtige relatie advies!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha