Hoe te Shaun T Hip Hop Abs Workout praktijk?Bent u verveeld met dezelfde werkwijze en methoden om gewicht te verliezen? Heb je je ooit afgevraagd of er een andere techniek en toch effectief dat uw dieet kan vullen, gewicht te verliezen met het plezier? Soms volgen we oefeningen worden zo eentonig dat wij de moed trainen geheel, is het niet?

Dus, er is een techniek die kan het werken leuk en ook om het perfecte lichaam dat je altijd al wilde geven? Ja, er een! En het is de techniek van de Hip-Hop Abs! Wilt u meer weten? Dan kun je beter niet dit bericht te missen!


Wat is Hip-Hop Abs?

De Hip-Hop Abs met Shaun T is een speciaal programma van het gewichtsverlies dat wordt ontwikkeld door Shaun T. Zoals voor zijn beweringen, heeft hij 50 kilo afgevallen in gewicht, gewoon vrolijk dansen. Hij heeft nu een gespecialiseerd programma van het gewichtsverlies voor u en al degenen die worstelen met hun overgewicht. De techniek die hij gebruikt is "Tegel, Tuck en draai", die vet kan verbranden en geven u een fit lichaam in het proces.

Shaun T is een beroemde auteur en fitness expert. Heeft in zijn pot, fitnessprogramma's bekend als Shaun T Insanity en Focus T2 was ook de choreograaf met zo'n grote industrie hoge pieten als Nick Carter, Mariah Carey, Val Kilmer en Aaron Carter.

De technieken van Shaun T-hop Hop Abs:

De Hip-Hop Abs is een pakje van vier dvd die online beschikbaar zijn en bij uw plaatselijke muziekwinkel in uw plaats is. De DVD set gekocht kan worden met een 30-dagen geld terug garantie als je online koopt. Elk van deze dvd's kan helpen bij het werken op een ander deel van het lichaam en maken het perfect.

Geheim van Flat Abs:

De eerste DVD in de set heeft het geheim van platte abs. Met behulp van deze DVD kunt u uw bovenste en onderste buikspieren te richten, en direct de schuine dat het vet zal branden in deze gebieden. Oefen deze bewegingen perfect en laat de wereld zien de flat abs je altijd al wilde.

Vetverbranding Cardio:

Dans weg al die extra calorieën en verliest de kilo's groove om een ​​aantal grote hip-hop muziek. Deze bewegingen zijn erg enthousiast en geavanceerde die garandeert over het afstoten van die extra kilo's en centimeters in en rond de buik, dijen, enz. Geniet van een aantal van de grote bewegingen zoals Boor Extreme, Robo, 360 en Hammer dia's getoond door Shaun T. Al deze bewegingen zal u platte abs en afgezwakt geven.

Abs Sculpt:

Geen behoefte om meer sit-ups en crunches doen. Met de hulp van abs beeldhouwen DVD kunt u nu krijgen die sexy en afgezwakt abs strak. Shaun is een uitstekende combinatie van totale lichaam beeldhouwen met dans cardio en buikspieren dans zo ontworpen dat ze krijgen allemaal de opleiding nodig is en ze geven u de perfecte vorm van het lichaam.

Mentaal voor te bereiden:

Aangezien deze speciale video van Shaun T biedt een heel andere en toch een geweldige manier om fit te blijven en gewicht te verliezen, moet je mentaal voor te bereiden zich aan te passen aan veranderingen. Controleren of uw vorderingen met een Bro-Meter is een goed idee.

Met de revolutionaire hip-hop abs met Shaun T, natuurlijk ik hou van de manier waarop je krijgt wasbord abs in het meest plezier! Overwonnen met hard-core fitness activiteiten, zoals sit-ups, crunches, enz., En in plaats daarvan om je weg te dansen op fitness met een grotere technische Hip-Hop Abs door Shaun T!

Wat vind je van de techniek Hip-Hop Abs? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha