Hoe te Scanty wenkbrauwen dikker?Mooie wenkbrauwen gebeeldhouwd fascineren elke vrouw. Zijn de karakteristieke die drastisch kan verbeteren van de schoonheid en het uiterlijk van een persoon of het nu een vrouw of een man. Wenkbrauwen bepalen de lijnen van zijn gezicht boven de ogen. Dikkere wenkbrauwen zijn altijd in de mode geweest!

Vandaag hebben we veel chemische en chirurgische procedures om de wenkbrauwen dikker te krijgen. Ze helpen om de groei van wenkbrauwen herwinnen. Maar, zoals we weten, dat deze kunstmatige procedures zijn vrij duur en hebben bijwerkingen ook, zullen wij u een aantal natuurlijke methoden die altijd een veiligere optie te dikken wenkbrauwen schaars geven.


Neem een ​​kijkje op deze natuurlijke opties om wenkbrauwen schaars dikken.

Hoe dikker wenkbrauwen schaars:

Cosmetische methode:

De beste truc om wenkbrauwen thickenscanty is om bruin oogpotlood gebruiken. Het is de makkelijkste en snel. Neem een ​​potlood bruine ogen en zacht kleuren de dunne. Vorm je wenkbrauwen met een donker bruine potlood. Dit zou geven een blik op je wenkbrauwen voluminised schaars.

Olijfolie:

De oudste en een van de beste methoden! Olijfolie stimuleert de haargroei wenkbrauw. Net wrijf olijfolie op je wenkbrauw gebied elke dag voor het slapen 's nachts. Voor het beste resultaat, massage elke dag. Je zult zichtbare resultaten te zien in een paar dagen in de reguliere toepassing.

Wonderolie:

Heeft u altijd al gedroomd van dikke zwarte wenkbrauwen, toen onder andere ricinusolie in je dagelijkse routine. Massage Gewoon castorolie in de omgeving van de wenkbrauw gedurende 2-3 keer per dag. Het voedt de haarwortel en gezicht weg micro-organismen die de haargroei te remmen. Castorolie is dik en kleverig, dep een katoenen bal en vervolgens toepassen.

Volle melk:

Volle melk is een natuurlijke methode voor dikke wenkbrauwen. Dip net een schone katoenen bal met volle melk en breng het op de wenkbrauw gebied. Afwassen na een uur. Doorgaan regelmatige vraag naar de beste en effectieve resultaten.

Kokosnootolie:

We weten allemaal over de magische eigenschappen van kokosolie. Het kan worden gebruikt om borstelige wenkbrauwen, zwart lang worden. Geniet slechts een katoenen bal in kokosolie en toe te passen over je wenkbrauwen. Houd het voor ongeveer 30 minuten en spoel na met koud water. Gebruik deze behandeling een keer per dag.

Aloe-Vera Gel:

Aloë Vera is bekend om de textuur van de huid te verbeteren en haargroei te stimuleren. U kunt eerst de aloë vera gel toe te passen op je wenkbrauwen en wacht tot het geheel drogen. Spoel na met koud water. U kunt deze behandeling twee keer per dag 's ochtends en' s avonds voor het beste resulaat.

Zaden Hay Grieks:

Soak 2-3 theelepels zaden Griekse hooi in water 's nachts. Maal ze de volgende ochtend tot een gladde pasta. Breng deze pasta op uw wenkbrauwen met behulp van de vingers. Pas dit toe op bed tijd en was dit dan de volgende ochtend. Ga door met deze dagelijkse behandeling voor ongeveer 2 maanden.

Citroenschil en amandelolie:

Maal de schil van een citroen en roer er 4 theelepels amandelolie. Houd dit mengsel gedurende 10 dagen voor gebruik. Na 10 dagen, amandelolie absorbeert de essentie en citroenolie. Tweemaal per dag om effectieve resultaten te bereiken.

Ui sap:

Pak het sap van een kleine ui. Dompel een katoenen bal in het sap en toe te passen over de wenkbrauwen. Ui is scherp, maar het werkt als een uitstekende therapie voor de haargroei van de wenkbrauwen.

Vitaminerijke voeding:

Als het lichaam tekort aan vitaminen zoals vitamine B6, zink, magnesium, zwavel en foliumzuur, die de groei van wenkbrauwen belemmert. Het eten van vers fruit en groenten, zoals wortelen, erwten, spinazie, bananen, watermeloenen en tomaten. U kunt ook multi-vitamine tabletten te nemen zoals voorgeschreven door uw arts.

Tot die tijd, zorg. Houd het !!!!!!!! mode

Bron: 1, 2

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha