Hoe te Rundll Error Message Fix

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Computer 0 5


Het oplossen van een fout "rundll" kan een aantal stappen te nemen, omdat de fout wordt gegenereerd om verschillende redenen. Het programma "rundll" loopt de Microsoft Windows "Dynamic Link Library", en de bestanden die verband houden met die bibliotheek hebben de extensie "dll". De bestandsnamen zijn gerelateerd aan het programma waarmee het bestand is gemaakt, en op het moment van de installatie worden geladen. Een foutmelding wordt weergegeven wanneer een programma niet in slaagt om de vereiste bestanden "dll" vinden. Soms wordt een bestand "dll" gedeeld door meerdere programma's. Het is belangrijk om te doen voordat je programma's verwijderen van anti-virus en spyware, zoals gerapporteerd door Microsoft dat sommige spyware of virus infecties fouten "Rundll" kunnen veroorzaken.

Kan niet Rundll32.exe Error Message vinden

Zoek uw schijven en vind een kopie van het bestand "Rundll32.exe" als u het foutbericht 'Kan niet vinden C: \ Windows \ Rundll32.exe zorg ervoor dat u de naam correct getypt, en probeer het opnieuw »Een kopie van.." Rundll32 exe "is waarschijnlijk gelegen in de map" C:./Windows/ServicePackFiles/i386 "

Illegal Operation Foutmelding

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Kopiëren".


Bericht

Fout in programma Start Up

Navigeer naar de map "C:./Windows/System32" De rechter muisknop op de map en kies "Plakken". Als het bestand al bestaat, ervoor kiest om het te overschrijven; kan zijn beschadigd.

Bericht

Fout in Computer Start Up

Start de computer opnieuw.

Klik op "meer informatie", als u de foutmelding kreeg, "Rundll32 - Dit programma heeft een ongeldige bewerking uitgevoerd en zal worden afgesloten." Het bericht geeft een "algemene bescherming fout" in de vorm "mmsystem.dll."

Open "Notepad" of een tekstverwerker, en ga naar "C:. /Windows/system.ini"

Voeg de lijn "drivers = mmsystem.dll" (zonder de aanhalingstekens), en sla het bestand op.

Start de computer opnieuw.

Installeer een programma onlangs verwijderd als u het foutbericht "Fout bij laden van C: /Windows/System/filename.dll" wanneer u een programma start. Als u een programma niet goed hebt verwijderd, een gedeeld bestand "dll" kon worden verwijderd.

Open "Configuratiescherm" en klik op "Add/Remove Programs".

Zoek het programma en klik op "Verwijderen". Tijdens het proces, kan een bericht worden weergegeven om u op de hoogte van een gedeeld bestand. Kies de optie om het bestand te houden.

Start de computer opnieuw.

Klik op "Start"> "Uitvoeren" en typ "msconfig" (zonder aanhalingstekens) in het vak als u het foutbericht "Fout bij laden van C: /Windows/System/filename.dll" Wanneer uw computer is gestart.

Klik op het tabblad 'Opstarten', en klik vervolgens op "Alles uitschakelen."

Start de computer opnieuw. Als de foutmelding niet optreedt, dan is de fout wordt veroorzaakt door een programma in de "Startup".

Herhaal stap 1 en klik op het tabblad "Opstarten". Klik op het vak van het eerste programma om een ​​vinkje te plaatsen.

Start de computer opnieuw. Als de fout niet optreedt, herhaalt u de stappen 4 en 5, de toevoeging van programma's gecontroleerd totdat de fout zich blijft voordoen, isoleert het programma de fout veroorzaakt.

Opnieuw te installeren, verwijderen, of laat het programma in het menu Start.

Start de computer opnieuw.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha