Hoe te Rubber Molding Compound makenRubber kwam te verwijzen naar verschillende soorten materiaal, iets van natuurlijke rubber dat afkomstig is van een plant silicone rubbers, synthetische geproduceerd door bedrijven. Dit laatste product is wat de meeste hobbyisten gebruiken om rubberen mallen maken in deze dagen. Siliconenrubber mallen zijn flexibel en het mengproces te maken is snel en gemakkelijk. Nog beter gaat de silicone geen release mal vereist voorkomen vasthouden aan het prototype.

Strijk een laag papier op het werkvlak. Draag handschoenen en een masker. Open de kit siliconen rubber en plaats de twee flessen die naast een emmer met het komen. Deze flessen bevatten chemische stoffen die, wanneer ze samen gemengd, zal uw tandvlees vormen.

Giet een gelijke hoeveelheid van elke fles in afzonderlijke segmenten. Giet de inhoud van elk segment samen in een derde bak.


Kneed het deeg voor een volle minuut met een menging stok. Inspecteer het mengsel om ervoor te zorgen dat het een nog steeds, verenigd kleur. Als er vlekken, blijf roeren tot het verdwijnt.

Uw band is nu klaar om te gieten over een prototype. Zorg ervoor dat het prototype in een waterdichte container, zodat het rubber niet verloren op de vloer. Uw band zal tijd om te genezen in zijn rubberachtige solide nodig. De tijd die nodig is variabel en afhankelijk van het merk, maar het kan van enkele uren per nacht.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha