Hoe te Rose servetringen makenBloemen zijn de perfecte aanvulling op een tafel van de lente tot de kleur en levendigheid om elke maaltijd te brengen. Of u nu onderhoudend of wilt u gewoon iets speciaals dat voelt als lente, deze servetringen zijn de perfecte snelle project om een ​​aanraking van de lente toe te voegen aan uw eettafel.

Zoek een aantal zijde rozen in een ambachtelijke winkel (kies allemaal één kleur of een verscheidenheid van kleuren), en dan alles wat je nodig hebt zijn een aantal elastische haarbanden en een naald en draad om dit korte project af te maken. Associëren deze mooie servet met servetten in het voorjaar van kleuren, en je zult een heerlijk ensemble van tafel hebben.

Verwijder de zijde roze plastic bloemstelen behulp kniptang indien nodig. Vernietiging van de groene bladeren van de stengels. Gooi de plastic stengels.

Rijg de naald met een lengte van 12 centimeter van de draad. Leg een knoop aan het uiteinde van de draad.


Plaats de naald op de bodem van een elastische haarband, en haal deze door de andere kant tot het knooppunt onderbreekt de draad.

Plaats een groen blad en een roze zijde op elastische haarband naar het punt waar de draad loopt door de hoofdband.

Breng de naald omhoog door de onderkant van het blad en roze zijde, en naaien zijde roos haarband stevig de hand naaien.

Steek de naald in het haar band te komen op de plaats van de oorspronkelijke knooppunt. Knoop de draad en haak de overtollige afwerking de eerste roze zijde servet.

Herhaal de stappen 3-6 om zoveel roze zijde servet te maken, indien gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha